Η τιμή Ηροδότου σε Μπαλάφα και η ανθοδέσμη από την Μένια!

Ποδόσφαιρο
Η τιμή Ηροδότου σε Μπαλάφα και η ανθοδέσμη από την Μένια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκινητικές στιγμές πριν τη σέντρα του αγώνα με τη Δόξα Δράμας στη Νέα Αλικαρνασσό

Ένα δικό του παιδί, ο οποίος φόρεσε το περιβραχιόνιο όσο λίγοι και τίμησε τα προηγούμενα χρόνια τη φανέλα του συλλόγου, τίμησε σήμερα ο Ηρόδοτος.

Ο λόγος για τον Κώστα Μπαλάφα, ο οποίος πριν τη σέντρα του αγώνα με τη Δόξα Δράμας παρέλαβε μία τιμητική πλακέτα από τον γενικό αρχηγό της ΠΑΕ Ηρόδοτος, Χάρη Γεωργακάκη. Παράλληλα, η οικογένεια Δροσοτάκη του έδωσε μία ανθοδέσμη, η οποία ήταν αφιερωμένη σε εκείνον από την παλιά αθλήτρια ποδοσφαίρου και μπάσκετ του Ηροδότου, την Μένια Δροσοτάκη.

Η Μένια κατοικεί τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων (εργάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας ΓΝΑ) και με τον Κώστα Μπαλάφα υπηρετούσαν μαζί στην Τρίπολη, πριν ο έμπειρος αμυντικός αγωνιστεί στον Ηρόδοτο. Μάλιστα ήταν μαζί στο στρατόπεδο όλη μέρα… με μία μπάλα! Η ανθοδέσμη έγραφε «Σε ευχαριστούμε για όλα αρχηγέ, η σειρά σου Μένια Δροσοτάκη».

Ο Κώστας Μπαλάς από τον Ιανουάριο αγωνίζεται στην Α1 ΕΠΣΗ με τη φανέλα της Τριτωνίας όμως έχουν να το λένε στη Νέα Αλικαρνασσό ότι είναι ένας από τους παίκτες που έγραψε τη δική του ιστορία στον Ηρόδοτο...

Στην φωτογραφία ο Κώστας Μπαλάφας με τον Βαγγέλη Δροσοτάκη, αδερφό της Μένιας και ένθερμο φίλο του Ηροδότου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News