Με τον κόσμο στο πλευρό του κόντρα στην Δόξα ο Ηρόδοτος

Ποδόσφαιρο
Με τον κόσμο στο πλευρό του κόντρα στην Δόξα ο Ηρόδοτος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοβαρές απουσίες για τον Γιώργο Λυρώνη οι Σιαλμάς, Κονέ και Γιαλούσης

Ένα ιδιαίτερα σημαντικό και συνάμα πολύ δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι δίνει σήμερα (15.00) στη Νέα Αλικαρνασσό κόντρα στην Δόξα Δράμας.

Η ομάδα του Γιώργου Λυρώνη είναι πανέτοιμη και άπαντες γνωρίζουν πως πρέπει να παρουσιαστούν 100% συγκεντρωμένοι για να διεκδικήσουν σε αυτό το παιχνίδι το απόλυτο, δηλαδή τους τρεις βαθμούς της νίκης! Να θυμίσουμε πως στο αντίστοιχο παιχνίδι του πρώτου γύρου ο Ηρόδοτος είχε πανηγυρίσει μεγάλο διπλο μέσα στη Δράμα (2-3) αλλά από τότε άλλαξαν πολλά και κυρίως το έμυχο υλικό!

Στον Ηρόδοτο όμως πρέπει σήμερα... να κερδίσουν και τις απουσίες τους οι οποίες είναι πολύ σοβαρές καθώς θα απουσιάζουν οι τιμωρημένοι Σιαλμάς και Κονέ καθώς και ο τιμωρημένος Γιαλούσης.

Ποδοσφαιριστές από τους πλέον σημαντικοί για τα δεδομένα του φετινού Ηροδότου, με τον κόσμο να είναι όμως ο δωδέκατος παίκτης που μπορεί σήμερα να κάνει τη διαφορά...

Μάλιστα, η ΠΑΕ Ηρόδοτος με ανακοίνωσή της "απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο της για το κρίσιμο παιχνίδι με την Δόξα Δράμας" και σημειώνει πως σε αυτό το παιχνίδι "θα τιμηθεί για την προσφορά του στο σύλλογο ο επί σειρά ετών αρχηγός της ομάδας Κωνσταντίνος Μπαλάφας". 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News