Ισοφαρίστηκε στο φινάλε ο Πλατανιάς στη Δράμα

Ποδόσφαιρο
Ισοφαρίστηκε στο φινάλε ο Πλατανιάς στη Δράμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έφτασε κοντά στο "διπλό" η ομάδα των Χανίων αλλά το ματς ολοκληρώθηκε 2-2

Κοντά σε ένα σπουδαίο «διπλό» έφτασε ο Πλατανιάς στη Δράμα αλλά τελικά λίγο πριν το τέλος του αγώνα ισοφαρίστηκε 2-2 επί της Δόξας.

Το αποτέλεσμα αφήνει με στεναχώρια την ομάδα των Χανίων, καθώς στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να «γυρίσει» το ματς από το 1-0 σε 1-2 με δύο γκολ σε πέντε λεπτά. Παρόλα αυτά οι Μαυραετοί απέφυγαν τα χειρότερα και ισοφάρισαν με πέναλτι στο 83ο λεπτό, παίρνοντας τελικά τον βαθμό.

Η Δόξα Δράμας, μάλιστα, γλίτωσε στα τελευταία λεπτά σε δύο αντεπιθέσεις του Πλατανιά που με τον Μπιανκόνι και τον Νίλι θα μπορούσε να πάρει πάλι το προβάδισμα με τρίτο γκολ, αλλά αντέδρασαν σωστά ο Μένκα και ο Μακρής. Η αναμέτρηση δεν είχε σπουδαίες φάσεις στα πρώτα 45 λεπτά και σημαδεύτηκε από το γκολ του Κρουθ με σουτ, ο οποίος πήρε την μπάλα μετά από διώξιμο του Βασιλειάδη σε σουτ του Πεταυράκη.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα των Χανίων μπήκε καλύτερα και έδειξε τις προθέσεις της από την αρχή, με εκφραστές στις περισσότερες επιθέσεις τους Νίλι και Μπιανκόνι. Το γκολ, όμως, ήρθε από τον Καραγκούνη έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Στέλιου Ποζατζίδη στο 59ο λεπτό. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Μπιανκόνι έγραψε το 2-1 με σουτ μέσα από την περιοχή.

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι άνοιξε, με τους ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου να ψάχνουν την ισοφάριση και να αφήνουν ανοικτούς χώρους. Στο 83ο λεπτό, ο Μάικιτς μάρκαρε τον Σιώπη στην μεγάλη περιοχή και ο Μακρής εκτέλεσε το πέναλτι για το 2-2.

Έστω και με την ισοπαλία, ο Πλατανιάς έχει αήττητο σερί 5 αγώνων και πλησίασε στους 4 πόντους τον 2ο Απόλλωνα Λάρισας.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Στάικος Βεργέτης): Μένκα, Πεταυράκης, Σιώπης, Ανδρέου (77’ Σαμπανίδης), Καψάλης, Κρουθ (89’ Λεμονής), Πατράλης, Μακρής, Μάρτινς (46’ Αυγενικού), Μπαϊκαρά, Δούμτσιος.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ (Γιάννης Τάτσης): Βασιλειάδης, Ρουσσάκης, Κόρτσταμ (24’ Στ. Ποζατζίδης), Ουές, Καραγκούνης, Μάικιτς, Παπανικολάου (74’ Πουρζιτίδης), Μποσέτι, Νίλι, Μπιανκόνι, Λουκίνας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News