Ξεκάθαρος ο στόχος του Εργοτέλη σήμερα με Σπάρτη

Ποδόσφαιρο
Ξεκάθαρος ο στόχος του Εργοτέλη σήμερα με Σπάρτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για νέο τρίποντο οι "κιτρινόμαυροι" στις 15:00 στο Παγκρήτιο Στάδιο

Έτοιμοι για ένα παιχνίδι που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι όλοι στον Εργοτέλη. Η ομάδα του Ηρακλείου υποδέχεται σήμερα (15:00) στο Παγκρήτιο με τη Σπάρτη, και μπορεί το παιχνίδι να μην είναι «τελικός», αλλά σίγουρα ένα δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο θα παίξει καθοριστικό ρόλο για να μείνουν οι "κιτρινόμαυροι" στις πρώτες θέσεις και να μπορούν να κάνουν όνειρα ακόμα και για άνοδο!

Ο Εργοτέλης που βρίσκεται στην 7η θέση με 26 βαθμούς, είναι δεδομένο πως διαθέτει καλύτερη ομάδα από τη Σπάρτη που παλεύει για την παραμονή και είναι προτελευταία στη βαθμολογία με 14 βαθμούς.

Ο Νίκκι Παπαβασιλείου δεν πήρε στην "αποστολή" τον τραυματία Κυριάκο Μαζουλουξή και τον τιμωρημένο Ηλία Τσέλιο.

Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Παπαβασιλείου είναι οι: Κατσιμήτρος, Καλογεράκης, Χατζηδίμπας, Μπάτζιος, Οικονόμου, Bahanack. Bruce, Προβυδάκης, Κοιλιάρας, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Γροντής, Kacurri, Ροβίθης, Καπνίδης, Ιατρούδης, Kwateng, Efford.

Αναβολή για ομάδες Κ19

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η Football League αναβάλλονται τα παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου του πρωταθλήματος Νέων λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που αναμένονται στο Σαββατοκύριακο.

Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της διοργανώτριας αναφέρει:  

«Σας γνωρίζουμε ότι εξαιτίας της επικείμενης εκδήλωσης ακραίων καιρικών φαινομένων, όπως αυτά περιγράφονται από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, οι αγώνες της 12ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Football League Νέων του 1ου ομίλου αναβάλλονται και θα διεξαχθούν στις 2 και 3 Μαρτίου 2019.

Ως εκ τούτου, το αγωνιστικό πρόγραμμα των αγώνων του πρωταθλήματος της Football League Νέων του 1ου ομίλου αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, διαμορφώνεται ως εξής:

12η αγωνιστική: 2 & 3 Μαρτίου 2019

13η αγωνιστική: 9 & 10 Μαρτίου 2019

14η αγωνιστική: 16 & 17 Μαρτίου 2019»

Συλλυπητήρια ανακοίνωση

Με ανακοίνωσή του "το διοικητικό συμβούλιο του ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ εκφράζει θερμά συλλυπητήρια προς την οικογένεια του πρώην επικεφαλής του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου Γιώργου Κατσανέβα, για τον πρόωρο και αδόκητο θάνατό του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News