Αποφασίζουν εντός της εβδομάδας στον Εργοτέλη για Κάιπερς

Ποδόσφαιρο
Αποφασίζουν εντός της εβδομάδας στον Εργοτέλη για Κάιπερς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πολύκροτη υπόθεση Ούγκο Κάιπερς οδεύει προς το τέλος της για τον Εργοτέλη, υπό τη έννοια ότι οι διοικούντες θα πάρουν μια οριστική απόφαση για τον Βέλγο επιθετικό.

Αυτό αναμένεται να συμβεί ως τα μέσα της εβδομάδας που διανύουμε, από τη στιγμή που ο παίκτης είναι εδώ και μέρες στο Ηράκλειο, ενώ επιπροσθέτως έχουν αναλυθεί διεξοδικά όλα τα δεδομένα.

Ο 22χρονος στράικερ επέστρεψε μετανιωμένος για όσα έχουν συμβεί από το ξεκίνημα της σεζόν και πλέον είναι στο χέρι του Εργοτέλη τι θα συμβεί, σχετικά με το ενδεχόμενο να “ενεργοποιηθεί” ο ποδοσφαιριστής για το υπόλοιπο της χρονιάς. Η αλήθεια είναι ότι στο “τραπέζι” έχουν πέσει διάφορες προτάσεις, καθώς οι “κιτρινόμαυροι” βάζουν πάνω απ’ όλα το συμφέρον της ομάδας σε όλα τα επίπεδα.

Από ’κει και πέρα, η επιστροφή στις προπονήσεις έχει προγραμματιστεί για σήμερα, αφού ο Νίκκι Παπαβασιλείου έδωσε διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές, διακρίνοντας κούραση από τους συνεχόμενους αγώνες. Για το ερχόμενο παιχνίδι με τη Σπάρτη το ερχόμενο Σάββατο, επιστρέφουν στη δράση ο Γροντής που ξεπέρασε την ίωση και ο Κοιλιάρας που εξέτισε την ποινή του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News