Πολύτιμη νίκη Εργοτέλη 1-0 τον ΑΟΧ/Κισσαμικό

Ποδόσφαιρο
Πολύτιμη νίκη Εργοτέλη 1-0 τον ΑΟΧ/Κισσαμικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με γκολ του Τσέλιου οι "κιτρινόμαυροι" πήραν ένα σημαντικό τρίποντο στο Παγκρήτιο Στάδιο

Το γκολ του Ηλία Τσέλιου στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου ήταν αρκετό ώστε ο Εργοτέλης να  επικρατήσει με 1-0 του ΑΟΧ/Κισσαμικού στο Παγκρήτιο και να πανηγυρίσει μια πολύτιμη νίκη στο κρητικό ντέρμπι. Με αυτό το τρίποντο μάλιστα ο Εργοτέλης σκαρφάλωσε στην 3η θέση της βαθμολογίας, έχοντας έναν αγώνα περισσότερο από τις υπόλοιπες ομάδες.

Η καταρρακτώδης βροχή που έπεφτε καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Στο α’ ημίχρονο οι καλές φάσεις ήταν λιγοστές, με τον Εργοτέλη να απειλεί με δύο μακρινά σουτ του Μπουτσάκη ενώ με τον ίδιο τρόπο ο Σάλιακας από την πλευρά της χανιώτικης ομάδας έβαλε σε κίνδυνο την εστία του Εργοτέλη.

Το β’ ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ. Ο Τσέλιος πήρε τη μπάλα και προχώρησε, η άμυνα του ΑΟΧ/Κισσαμικού πιάστηκε… κοιμώμενη και έτσι ο μέσος του Εργοτέλη βρήκε χώρο και με ωραίο σουτ έκανε το 1-0.

Στη συνέχεια ο ΑΟΧ/Κισσαμικός ανέβασε την απόδοσή του και θα μπορούσε να ισοφαρίσει, έχοντας μάλιστα δοκάρι με Κάσσο στο 73’! Ο Εργοτέλης μετά το 80’ ισορρόπησε το παιχνίδι και πήρε το πολύτιμο τρίπονυο.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Κατσιμήτρος, Μαζουλουξής, Μπαχανάκ, Μπάτζιος, Μπουτσάκης (77’ Κατσούρρι), Μπουρσέλης, Μπρους, Τσέλιος, Ιατρούδης (88’ Καπνίδης), Έφορντ, Κουατένγκ (68’ Ροβίθης).

ΑΟΧ-ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ: Λαζαρίδης, Τόλι, Ζιούλης, Παπαχρήστος (59’ Κάσσος), Φαζός, Σισέ, Σελινιωτάκης (46΄ λ.τ. Γκίνη), Σάλιακας, Μουμίν, Χαλκιαδάκης (55’ Αρναρέλλης), Ρίσκι

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News