Θέλει να παίξει με τον Εργοτέλη ο Κάιπερς

Ποδόσφαιρο
Θέλει να παίξει με τον Εργοτέλη ο Κάιπερς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πρόθεση του να επανέλθει στην ομάδα του Ηρακλείου για το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος εξέφρασε ο Βέλγος ποδοσφαιριστής...

Η παρουσία του Ούγκο Κάιπερς στο Ηράκλειο θα δρομολογήσει κάποιες εξελίξεις στη “σχέση” του με τον Εργοτέλη, ανεξάρτητα ποια θα είναι η τελική έκβαση στην υπόθεση.

Ο Βέλγος επιθετικός φέρεται να έχει εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί με τα “κιτρινόμαυρα” ως το τέλος της σεζόν και μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση από την πλευρά της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο χθεσινό ραντεβού που είχε ο παίκτης και ο μάνατζέρ του Ζακ Λιχτενστάιν με τον γενικό διευθυντή του Εργοτέλη, Γιώργο Τουτζάρη, τέθηκε επί τάπητος αυτό το ενδεχόμενο.

Μετά τα... τερτίπια από την πλευρά του 22χρονου επιθετικού στο πρώτο μισό της σεζόν, φαίνεται ότι έχει αλλάξει στάση και επιθυμεί να αγωνιστεί με τον Εργοτέλη ως το τέλος της σεζόν, οπότε ολοκληρώνεται και το συμβόλαιό του (30/6/2019).

Μάλιστα, ο Βέλγος ποδοσφαιριστής ήταν και χθες στο Παγκρήτιο Στάδιο χωρίς να προπονηθεί και ουσιαστικά περιμένει την αντίδραση από την πλευρά των “κιτρινόμαυρων”.

Αυτή τη στιγμή τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο, αφού η στάση των ανθρώπων της ομάδας είναι... ερωτηματικό. “Ζυγίζουν” τα δεδομένα, αξιολογώντας την κατάσταση και με βάση όσα έχουν προηγηθεί, ώστε να πάρουν την τελική απόφαση.

Το σίγουρο είναι ότι η διοίκηση είχε φροντίσει να κατοχυρωθεί νομικά για το πρώτο μισό της σεζόν, που ο Κάιπερς ήταν... άφαντος, ανεξάρτητα με το γεγονός ότι δεν μπορούσε να γίνει διακοπή συμβολαίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News