Λύγισε στο Μάλεμε η Κ19 του Εργοτέλη, ήττα 1-0 από Πλατανιά

Ποδόσφαιρο
Λύγισε στο Μάλεμε η Κ19 του Εργοτέλη, ήττα 1-0 από Πλατανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα Χανιά έσπασε το θετικό σερί της ομάδας Κ19 του Εργοτέλη, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από το αντίστοιχο συγκρότημα στου Πλατανιά για το πρωτάθλημα Νέων της Football League.

Οι παίκτες του Βασίλη Πλεσίτη πάλεψαν και στα 90’ του παιχνιδιού δημιούργησαν ευκαιρίες  από τις οποίες όμως καμιά τελικά δεν καρποφόρησε, ενώ το νικητή του αγώνα έκρινε το γκολ του Αμαραντιδη στο 15’, το οποίο προήλθε από μια άτυχη στιγμή για τους «κιτρινόμαυρους».

Από εκεί και πέρα οι ευκαιρίες για την ισοφάριση ήταν πάρα πολλές. Συγκεκριμένα στο 20’ ωραίο σουτ του Αλεξάκη έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Πλατανιά.

Ένα λεπτό αργότερα σέντρα σουτ  του Κεφαλούκου έδιωξε δύσκολα ο Ανωμεριανάκης σε κόρνερ. Στην εξέλιξη της φάσης ο Αλεξάκης εκτέλεσε το κόρνερ ο Θεοδωράκης έπιασε την κεφαλιά για να φύγει η μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στο 30’ σουτ του Κουτάντου έδιωξε εν νέου σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Πλατανιά. Στην επανάληψη του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο 70’ σουτ του Κομνηνού έφυγε άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε και η κεφαλιά του Αλεξάκη στο 78' μετά από σέντρα του Μαυροειδή.

Κ19 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Ανωμεριανάκης, Μαρκαντωνάκης, Πελτέκης, Ταγιαρι, Γιαννικάκης, Στεφανίδης, Αλιφιεράκης, Μαθιουδάκης, Καρβούνης, Αμαραντίδης, Καρατάράκης,

Κ19 ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Τζελέπης, Λούσι (73’ Μπλουσάι), Μαυροειδής, Κεφαλούκος (80’ Φαζάκης), Πλαϊτάκης, Θεοδωράκης, Κουτάντος, Καπουράνης (75’ Χαϊντίνι), Αλεξάκης, Σεραφειμίδης (61’ Κομνηνός), Παπαδάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News