Θέλει τον κόσμο δίπλα του ο Ηρόδοτος την Κυριακή

Ποδόσφαιρο
Θέλει τον κόσμο δίπλα του ο Ηρόδοτος την Κυριακή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπουδαία επιστροφή στη Νέα Αλικαρνασσό με αντίπαλο τον Ηρακλή

Η Νέα Αλικαρνασσός και ο κόσμος του Ηροδότου ήταν ανέκαθεν η μεγάλη δύναμη της ομάδας, δίνοντας πάντα την ώθηση προς τις επιτυχίες.

Για ενάμιση μήνα περίπου, οι κυανόλευκοι ήταν αναγκασμένοι να αγωνίζονται μακριά από την έδρα τους λόγω των απαραίτητων εργασιών που έγιναν στο χλοοτάπητα και γι’ αυτό το λόγο τα πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια έγιναν στο Παγκρήτιο, όπου ο απολογισμός ήταν μηδενικός γνωρίζοντας ήττες από Κέρκυρα και Παναχαϊκή. Τώρα όμως είναι η ώρα της επιστροφής στη Νέα Αλικαρνασσό και την Κυριακή στις 15:00 θα φιλοξενήσει τον Ηρακλή, σε ένα σπουδαίο παιχνίδι με έναν ιστορικό αντίπαλο.

Ο Ηρόδοτος θέλει σε αυτό το παιχνίδι να έχει τον κόσμο δίπλα του και να πάρει το τρίποντο, με την τελευταία μάλιστα εντός έδρας νίκη να είναι πριν δύο μήνες, από τις 8 Δεκεμβρίου και το παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Ο Γιώργος Λυρώνης αντιμετωπίσει δύο βασικές απουσίες, καθώς στα πλάνα του δεν θα βρίσκονται ο στρατευμένος Δαμιανάκης και ο τιμωρημένος Αργκιλέσι, ενώ το ντεμπούτο του αναμένεται να κάνει ο Βραζιλιάνος επιθετικός Γιόνε Πίντο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News