Με Μπιανκόνι πήρε ο Πλατανιάς τον βαθμό στο 94’, 2-2 με τον Ηρακλή

Ποδόσφαιρο
Με Μπιανκόνι πήρε ο Πλατανιάς τον βαθμό στο 94’, 2-2 με τον Ηρακλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παιχνίδι για… γερά νεύρα έγινε στο «Καυτατζόγλειο», όπου ο Πλατανιάς πήρε το βαθμό της ισοπαλίας στο ματς με τον Ηρακλή (2-2), ισοφαρίζοντας με τον Μπιανκόνι στο 94’.

Ο Βραζιλιάνος στράικερ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της χανιώτικης ομάδας, καθώς πέτυχε και τα δύο τέρματα. Μάλιστα, ο Πλατανιάς ισοφάρισε σε ένα χρονικό σημείο που έπαιζε με δέκα παίκτες, καθώς λίγο νωρίτερα είχε αποβληθεί ο Τσαμούρης.

Ο Ηρακλής πήρε το προβάδισμα μόλις στο 2ο λεπτό με τον Βιτλή, όμως ο Μπιανκόνι ισοφάρισε στο 62’ με τρομερό σουτ από τα τριάντα μέτρα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν και πάλι με τον Περόνε στο 70’, όμως ο Βραζιλιάνος επιθετικός του Πλατανιά δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 94’ με γυριστή κεφαλιά σημείωσε το τελικό 2-2.  

ΗΡΑΚΛΗΣ (Μανουέλ Ρόκα): Βοσνιάδης, Κουτρομάνος (35’ λ.τ. Καζναφέρης), Βιτλής, Γιαννίτσης, Ζιαμπάρης, Μουνιόθ, Κωστούλας, Παναγιωτούδης, Νιαμπουγιού, Κλέιτον (61’ Ορφανίδης), Περόνε (79’ Πτηνόπουλος).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ρουσσάκης (83’ Χ.Ποζατζίδης), Στ.Ποζατζίδης (80’ Κωστίκος), Τσαμούρης, Κόρτσταμ, Μάικιτς (66’ Μποσέτι), Παπανικολάου, Καραγκούνης, Μποσέτι, Νίλι, Μπιανκόνι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News