Χάνει Κονέ για 20 μέρες ο Ηρόδοτος, έρχεται η επόμενη μεταγραφή

Ποδόσφαιρο
Χάνει Κονέ για 20 μέρες ο Ηρόδοτος, έρχεται η επόμενη μεταγραφή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η επιστροφή στις νίκες έφερε χαμόγελα στις τάξεις του Ηροδότου, καθώς το διπλό στην έδρα του Αιγινιακού συμβάλλει σημαντικά στην ψυχολογία.

Στην ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού βλέπουν με αισιοδοξία τη συνέχεια, παρότι υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα που μετριάζουν τη χαρά.

Συγκεκριμένα, ο Κονέ τέθηκε νοκ-άουτ για 20 μέρες λόγω προβλήματος στον προσαγωγό, ενώ αμφίβολος είναι ενόψει Παναχαϊκής ο Χατζηλιάδης με ενοχλήσεις στο γόνατο.

Από ’κει και πέρα, οι διοικούντες κινούνται εντατικά στα υπόλοιπα μέτωπα, αφού μεταγραφικά αναμένονται νέες αφίξεις εντός της εβδομάδας. Οι “κυανόλευκοι” περιμένουν τις επόμενες μέρες ένα μεσοεπιθετικό που αγωνιζόταν στο εξωτερικό και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για εξαιρετική περίπτωση.

Επίσης, είναι πολύ κοντά και στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Ο Γιώργος Λυρώνης θα κληθεί τις επόμενες ημέρες να πάρει και την οριστική απόφαση για τους δύο Γάλλους που δοκιμάζονται. Τέλος, διαθέσιμος θα είναι για το επόμενο ματς ο Ζαμπορόφσκι, καθώς προχώρησε η διαδικασία για το δελτίο του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News