Ψάχνει τη λύση για τα μετόπισθεν ο Παπαβασιλείου στον Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Ψάχνει τη λύση για τα μετόπισθεν ο Παπαβασιλείου στον Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για ακόμη ένα παιχνίδι, αυτό με τον Ηρακλή στο Καυτατζόγλειο, ο Εργοτέλης πλήρωσε λάθη που δεν συγχωρούνται στην αμυντική γραμμή.

Ο προβληματισμός για την εικόνα που δείχνει η ομάδα στο πρωτάθλημα εντάθηκε, όπως παραδέχτηκε άλλωστε και ο Νίκκι Παπαβασιλείου. Κι ευτυχώς για τον Εργοτέλη που υπήρξε αυτό το απόλυτο των 4 νικών στις πρώτες αγωνιστικές και οι 12 βαθμοί γιατί από εκεί και πέρα ο απολογισμός είναι πολύ άσχημος.

Στις οκτώ αγωνιστικές που ακολούθησαν από την 5η έως την 12η μετράει πέντε ήττες, δύο ισοπαλίες και μόλις μία νίκη, αυτή στο παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής με την Παναχαϊκή. Πολύς λόγος γίνεται για την αμυντική γραμμή, που είναι αχίλλειος πτέρνα, έχοντας δεχτεί γκολ και στα οκτώ τελευταία παιχνίδια.

Το γεγονός πάντως ότι παραμένει μέσα στην πεντάδα της βαθμολογίας είναι ενθαρρυντικό, φτάνει να επιστρέψουν οι καλές εμφανίσεις και η σταθερότητα.

Το προσεχές παιχνίδι το Σάββατο με τον Αήττητο Σπάτων στο Παγκρήτιο, είναι μια καλή ευκαιρία για να αποτελέσει μια νέα αφετηρία για ανάκαμψη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News