Φουτσίνι τέλος, συνεχίζει με Λυρώνη ο Ηρόδοτος

Ποδόσφαιρο
Φουτσίνι τέλος, συνεχίζει με Λυρώνη ο Ηρόδοτος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οριστική αλλαγή σκυτάλης στον πάγκο της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού

Παρελθόν από τον Ηρόδοτο αποτελεί ο Αρμάντο Φουτσίνι, με το «διαζύγιο» με τον Καμερουνέζο προπονητή να έρχεται να προστεθεί στις πολλές αποχωρήσεις παικτών που προηγήθηκαν την προηγούμενες ημέρες.

Η αιτία της αποχώρησης Φουτσίνι είναι οι ανειλημμένες υποχρεώσεις με την U23 του Καμερούν, που δεν θα του επέτρεπαν το επόμενο διάστημα να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας και έτσι ολοκλήρωσε την παρουσία του στους «κυανόλευκους» με απολογισμό 1 νίκη - 7 ήττες...

Από εδώ και στο εξής την καθοδήγηση του Ηροδότου θα αναλάβει ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Φουτσίνι, Γιώργος Λυρώνης. Ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός ήταν στον πάγκο και στην αρχή του πρωταθλήματος όταν ο Φουτσίνι είχε πάει στο Καμερούν. Τώρα όμως η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας αποκτά μόνιμο χαρακτήρα. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ηρόδοτος ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας μας με τον προπονητή, Αρμάντο Φουτσίνι ο οποίος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων με την Εθνική Κ23 του Καμερούν αδυνατεί να συμμετέχει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας με συνέπεια να οδηγούμαστε και οι δύο πλευρές σε αυτήν την από κοινού απόφαση.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στις άμεσες υποχρεώσεις του με την εθνική της χώρας του και γενικά στην σταδιοδρομία του. Τον ευχαριστούμε και δηλώνουμε ότι η πόρτα του Ηροδότου του είναι ανοιχτή για αυτόν στο μέλλον. Χρέη πρώτου προπονητή αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος βοηθός Γιώργο Λυρώνης στον οποίο ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News