Aφίξεις Μουκίδη και Αγγελούδη στον Ηρόδοτο

Ποδόσφαιρο
Aφίξεις Μουκίδη και Αγγελούδη στον Ηρόδοτο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκινά το δεύτερο και βασικό μεταγραφικό... κύμα στη Ν.Αλικαρνασσό

Οι αποχωρήσεις στον Ηρόδοτο έφτασαν στις 13 με τελευταίες αυτές των Προβυδάκη, Φουκαράκη και Κουράκη και μετά τους Σιαλμά, Γραικό και Χατζηλιάδη, έχει ξεκινήσει το δεύτερο και βασικότερο… κύμα των αφίξεων στην ομάδα, που από εδώ και πέρα θα έχει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο και σχέση με το μέχρι τώρα αγωνιστικό της προφίλ.

Χθες ήρθε στο Ηράκλειο ο 25χρονος Βασίλης Μουκίδης και γνώρισε τη νέα του ομάδα, συμμετέχοντας στο προπονητικό πρόγραμμα που έγινε στο γυμναστήριο. Ο Μουκίδης είναι μέσος και φέτος αγωνιζόταν στην Γ' Εθνική με τη φανέλα του Διαγόρα. Παλαιότερα φόρεσε τη φανέλα των Θρασύβουλου, Νέας Ιωνίας, Α.Ε. Ερμιονίδας, Φωστήρα, Παναχαϊκής, Αιγινιακού, Α.Ε. Καραϊσκάκη και Αστέρα Βλαχιώτη.

Σήμερα αναμένεται να ενσωματωθεί στον Ηρόδοτο και ο 27χρονος φορ Νίκος Αγγελούδης, με θητεία κατά το παρελθόν και στη Super League με τη φανέλα του Άρη. Ο Αγγελούδης φέτος αγωνιζόταν στον Μακεδονικό ενώ πέρα από τον Άρη έχει παίξει σε Ηρακλή, Πανσερραϊκό, Δόξα Δράμας, Κοζάνη, ΑΠΕ Λαγκαδά και Διαγόρα. Πέρα από τους Μουκίδη και Αγγελούδη, ο Ηρόδοτο βρίσκεται σε συζητήσεις με τουλάχιστον έξι ακόμα ποδοσφαιριστές, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι του Σαββάτου με την Κέρκυρα ξεκινά ουσιαστικά σήμερα με προπόνηση που θα γίνει στις 14:00 στο Παγκρήτιο Στάδιο, εκεί όπου θα διεξαχθεί και το ματς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News