Λίγα πράγματα ο Ηρόδοτος, ήττα 3-0 στη Σπάρτη

Ποδόσφαιρο
Λίγα πράγματα ο Ηρόδοτος, ήττα 3-0 στη Σπάρτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλήρωσε με νέα βαριά ήττα την άσχημη εμφάνιση

Καθόλου καλή εικόνα δεν παρουσίασε ο Ηρόδοτος στη Σπάρτη, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 3-0 από την ομώνυμη ομάδα.

Παρότι οι κυανόλευκοι ταξίδεψαν με τα μεταγραφικά τους αποκτήματα στην αποστολή και με καλές προοπτικές απέναντι σε μια ομάδα που ήταν τελευταία στη βαθμολογία, έκαναν άσχημη εμφάνιση και δεν πήραν τίποτα από το παιχνίδι.

Ο Ηρόδοτος δέχτηκε τρία γκολ και θα μπορούσε να δεχτεί και άλλα, ιδιαίτερα στο α’ ημίχρονο όταν ο τερματοφύλακας Τσιλιγγίρης έκανε 2-3 σημαντικές επεμβάσεις. Η ομάδα του Αρμάντο Φουτσίνι προσπάθησε να αντιδράσει μετά το 2-0, στα μέσα του β’ ημιχρόνου, αλλά αντ’ αυτού δέχτηκε και τρίτο γκολ. Έτσι ξεκίνησε με βαριά ήττα το 2019, όπως είχε κλείσει ανάλογα άσχημα και το 2018, χάνοντας με 5-1 από τον Πλατανιά στο προηγούμενο ματς.

Ο Καινούργιος στο 38’, ο Βλαχομήτρος στο 55’ και πάλι ο Καινούργιος στο 81’ σημείωσαν τα γκολ της Σπάρτης, που πανηγύρισε μόλις τη 2η νίκη της στο πρωτάθλημα.

ΣΠΑΡΤΗ (Αντρέι Τσερνίσοφ): Πάντος, Αρώνης, Φραγκούλης, Κολτσίδας, Καλούσης, Παυλής, Κωνσταντινόπουλος, Νάτσης (76’ Κοζάκης), Βλαχομήτρος, Καινούργιος, Καψάσκης (46’ Ζαχαριουδάκης)

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Αρμάντο Φουτσίνι): Τσιλιγγίρης, Χατζηλιάδης, Γραικός, Δαμιανάκης (79’ Σιαλμάς), Κανδηλάκης, Αργκιλέσι, Κασαπάκης, Φραγκουλάκης, Φουκαράκης  (70’ Αμαραντίδης), Κονέ, Νύκταρης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News