Ποδαρικό με το… αριστερό ο Εργοτέλης, ήττα 1-2 από τον Απόλλωνα Λάρισας

Ποδόσφαιρο
Ποδαρικό με το… αριστερό ο Εργοτέλης, ήττα 1-2 από τον Απόλλωνα Λάρισας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το 2019 δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο αγωνιστικά για τον Εργοτέλη, που γνώρισε την ήττα με 1-2 από τον Απόλλων Λάρισας.

Η αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής στο «παγωμένο» Παγκρήτιο (τσουχτερό κρύο και βροχή), είχε τεράστια αγωνία μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Το συγκρότημα του Νίκκι Παπαβασιλείου βρέθηκε από νωρίς να «κυνηγάει» το σκορ, αφού μόλις στο 5ο λεπτό ο Τασιούλης έδωσε το προβάδισμα στους Θεσσαλούς.

Οι «κιτρινόμαυροι» πίεσαν στη συνέχεια και δημιούργησαν κλασσικές ευκαιρίες, με κορυφαία αυτή του Κουατένγκ στο 20’, με τον Μάντζαρη να αποσοβεί το γκολ.

Ανάλογο μοτίβο είχε ο αγώνας και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, όμως οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν μια αντεπίθεση και έφτασαν στο 0-2 με τον Λουκάο στο 68’.

Ο Εργοτέλης μπήκε ξανά στο ματς μειώνοντας με τον Έφορντ να σημειώνει το 1-2 στο 72’, όμως παρά τις ευκαιρίες ως το τέλος δεν μπόρεσε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης. Στο 78’ ο Μπουρσέλης σημάδεψε το δοκάρι, ενώ στο 90’ χάθηκε διπλή ευκαιρία με τους Κατσούρι και Ιατρούδη.

Με την ήττα αυτή η κρητική ομάδα έχασε την ευκαιρία να πιάσει στους 20 βαθμούς των Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος πλέον ξέφυγε με 6.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Μαζουλουξής (65’ Καπνίδης), Γιακούμπου, Οικονόμου (46’ Μπουτσάκης), Μπάτζιος, Μπουρσέλης, Μπρους, Τσέλιος, Ιατρούδης, Έφορντ, Κουατένγκ (80’ Κατσούρι).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρσέλο Τροΐζι): Μάντζαρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Σουλιώτης, Λουκάο, Νέτο (88’ Κοντοθανάσης), Πολέτο (80’ Αγιώτης), Τασιούλης, Ράμος, Καρατάσιος, Λίταινας (65’ Καμπέρης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News