Παραπέμπεται στον αθλητικό εισαγγελέα ο ΑΟΧ/Κισσαμικός

Αθλητισμός
Παραπέμπεται στον αθλητικό εισαγγελέα ο ΑΟΧ/Κισσαμικός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την ανακοίνωση κατά του διαιτητή, Αριστοτέλη Διαμαντόπουλου, την Τετάρτη (19/12) μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό…

Ανακοίνωση για τη διαιτησία του Αριστοτέλη Διαμαντόπουλου στην ήττα από τον Παναθηναϊκό, εξέδωσε ο ΑΟΧ/Κισσαμικός, την Τετάρτη (19/12) λίγη ώρα μετά τη λήξη της αναμέτρησης για την τελευταία (3η) αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα της Κρήτης ζήτησε την παρέμβαση της ΚΕΔ, μεταξύ άλλων. Η ΕΠΟ θεωρεί ότι η συγκεκριμένη ανακοίνωση στοχοποιεί το διαιτητή από την ΕΠΣ Αρκαδίας, σε μία ημέρα μάλιστα που η φίλαθλη κοινή γνώμη συγκλονίστηκε από τον ξυλοδαρμό του Αθάνασιου Τζήλου στη Λάρισα (ανατριχίλα προκαλούν οι κραυγές του Θεσσαλού ρέφερι σε video που κυκλοφόρησε).

Η ελληνική ομοσπονδία αποφάσισε να παραπέμψει την ΠΑΕ ΑΟΧ/Κισσαμικός στον αθλητικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου. Θυμηθείτε το περιεχόμενο της ανακοίνωσης:

Σε ένα παιχνίδι-γιορτή, ανάμεσα σε δύο ομάδες που πρόσφεραν ωραίο θέαμα και πολλές φάσεις στους φιλάθλους που είχαν δυναμική παρουσία στο γήπεδο Περιβολίων, αλλά και σε όσους το παρακολούθησαν από την τηλεόραση ο κ. Διαμαντόπουλος φρόντισε να γίνει ο αρνητικός πρωταγωνιστής.

Δυστυχώς γι’ αυτόν όλη η Ελλάδα είδε την “εφεύρεσή” του στο ακυρωθέν γκολ της ομάδας μας για χέρι που δεν υπήρξε ποτέ.

Γενικότερα μετά την ισοφάριση – την οποία προσπάθησε ο ίδιος να αποτρέψει – ο κ. Διαμαντόπουλος έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να επικρατήσει ο Παναθηναϊκός, που είναι μεγάλη ομάδα και δεν έχει ανάγκη τη βοήθεια της διαιτησίας.

Εχουν δει φέτος τα μάτια μας πολλά στο πρωτάθλημα, αλλά φαίνεται ότι ούτε το Κύπελλο Ελλάδας αποτέλεσε εξαίρεση στα όσα γίνονται, που όπως φαίνεται για κάποιος λόγους γίνονται και δεν είναι απλά σύμπτωση τα επαναλαμβανόμενα και σοβαρά λάθη εις βάρος της ομάδας μας.

Είναι λυπηρό για το ελληνικό ποδόσφαιρο να το απαξιώνουν ακόμη περισσότερο τέτοιες διαιτησίες και να προκαλούν μεγαλύτερη ζημιά, με αποτέλεσμα – εκτός του εκνευρισμού που προκαλούν στον κόσμο – να “οδηγούν” σε συμπεράσματα τους “υγιείς” ανθρώπους που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο ότι κάθε άλλο παρά διανύουμε περίοδο εξυγίανσης.

Παρακαλούμε την ΚΕΔ/ΕΠΟ έστω και την ύστατη στιγμή να πάρει τα “ηνία” της κατάστασης, διότι τα πράγματα στην ελληνική διαιτησία πάνε από το κακό στο χειρότερο".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News