Το... διπλό πλάνο του Παπαβασιλείου στον Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Το... διπλό πλάνο του Παπαβασιλείου στον Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην κορύφωση της είναι η προετοιμασία του Εργοτέλη για μια απαιτητική εβδομάδα με δύο παιχνίδια. Αρχικά οι «κιτρινόμαυροι» θα υποδεχθούν την Πέμπτη τον Άρη για το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ την Κυριακή θα ακολουθήσει το ματς πρωταθλήματος με την Παναχαϊκή.

Κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός και στόχος όλων είναι να παρουσιαστούν έτοιμοι στο μέγιστο δυνατό βαθμό. Ο Νίκκι Παπαβασιλείου καταστρώνει τα πλάνα του, έχοντας φυσικά ως βασική σκέψη τη διαχείριση του έμψυχου υλικού. Μέσα από αυτό, θέλει η ομάδα του να είναι ανταγωνιστική και στις δύο αναμετρήσεις, όπου τα δεδομένα βέβαια είναι διαφορετικά.

Στον Εργοτέλη γνωρίζουν ότι ο Άρης είναι το φαβορί στην μεταξύ τους αναμέτρηση, όμως με τη νοοτροπία που χαρακτηρίζει το σύλλογο, στόχος είναι πάντα η νίκη. Οι «κιτρινόμαυροι» θα κάνουν την προσπάθεια τους, επιδιώκοντας να «βγάλουν» στο χορτάρι τα θετικά στοιχεία που έχουν ως σύνολο. Αν κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς θα πάρουν το… εισιτήριο της πρόκρισης και θα αφήσουν εκτός τους Θεσσαλονικείς, καταγράφοντας μια σημαντική επιτυχία.

Το τεχνικό επιτελείο προσανατολίζεται σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Τόσο για να μην επιβαρυνθούν πάρα πολύ παίκτες που έχουν συνεχόμενα παιχνίδια, όσο και για να αποκτήσουν ρυθμό όσοι προέρχονται από τραυματισμό.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News