Ηρόδοτος για διαιτησία: «Στο ίδιο έργο θεατές»

Ποδόσφαιρο
Ηρόδοτος για διαιτησία: «Στο ίδιο έργο θεατές»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τα Τρίκαλα, ο Ηρόδοτος έμεινε με παράπονα για τη διαιτησία και στο παιχνίδι με τον Βόλο, με δράστη αυτή τη φορά τον διαιτητή Σπύρο Ζαμπαλά από την ΕΠΣ Ηπείρου.

Στον Ηρόδοτο ξεσηκώθηκαν για μία φάση στο α’ ημίχρονο όταν ο Κονέ έφευγε σε αντεπίθεση και τον «γκρέμισε» ο Δημόπουλος, αλλά ο αμυντικός του Βόλου είδε μόνο κίτρινη κάρτα, με τον Ηρόδοτο να ζητά αποβολή.

Υπήρξαν επίσης και άλλες διαιτητικές υποδείξεις που άφησαν παράπονα στον Ηρόδοτο, σε ένα ματς μάλιστα που έγινε στη Νέα Αλικαρνασσό υπό το βλέμμα του μέλους της ΚΕΔ/ΕΠΟ Φερνάντεθ Μαρίν.

Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού εξέδωσε ανακοίνωση για τη διαιτησία αναφέροντας τα εξής:

«Αγαπητοί κύριοι της ΚΕΔ, πριν ακόμα στεγνώσει το μελάνι από την ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τον «κύριο» Τεβεκέλη στο μεταξύ μας παιχνίδι στα Τρίκαλα, γίναμε θεατές σε ένα ακόμη έργο, αυτή τη φορά με διαφορετικό πρωταγωνιστή τον «κύριο» Ζαμπαλά. Δε θα αναλύσουμε πλέον τους λόγους που τον αναφέρουμε πρωταγωνιστή για να μη κουράζουμε το φίλαθλο κόσμο και στο φινάλε γινόμαστε και γραφικοί. Γενικά στο μέλλον αποφασίσαμε να μη ξανά ασχοληθούμε με κανέναν πρωταγωνιστή γιατί πέρα από το ότι δε βρίσκουμε ανταπόκριση, μόνο διαφήμιση τους κάνουμε. Τουλάχιστον δεν θα ασχοληθούμε δημόσια…

Νέα διοίκηση ΠΑΕ Ηροδότου»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News