Ισοπαλία 1-1 για Κ19 Ηροδότου με Παναχαϊκή

Ποδόσφαιρο
Ισοπαλία 1-1 για Κ19 Ηροδότου με Παναχαϊκή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την δεύτερη ισοπαλία της στο πρωτάθλημα Νέων της Football League έφερε η Κ19 του Ηροδότου με 1-1 με την Παναχαϊκή, στην αναμέτρηση που φιλοξενήθηκε στο γήπεδο της Ελιάς.

Αυτό ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι στο Ηράκλειο, καθώς τα δύο προηγούμενα είχαν γίνει στις έδρες Πλατανιά, όπου και πάλι είχε αναδειχθεί ισόπαλη 1-1 και με Αήττητο Σπάτων, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0.

Η Παναχαϊκή προηγήθηκε στο 21’ με τον Βασιλικόπουλο, μετά από εκτέλεση κόρνερ. Στο α’ ημίχρονο η ομάδα του Λευτέρη Κορνάρου είχε τις ευκαιρίες να ισοφαρίσει, με το σουτ του Κίσσα στο 31' να αποκρούεται σε κόρνερ και το σουτ του Γιαπιντζάκη στο 40' να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κ19 Ηροδότου έγινε ακόμα πιο επιθετική και στο 56' έπειτα από κομπίνα με φάουλ και σουτ του Κορνάρου έγινε το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Κορνάρος): Τσιλιγγίρης, Λαγουδάκης, Ρουσσάκης, Πλουμής (77' Κεβάνι), Κορνάρος, Αρχοντάκης, Γιαπιντζάκης (70' Χιώτης), Κίσσας Γ., Κίσσας Β. (46' Κλινάκης), Λαμπριανίδης (86' Μουντράκης), Θεοδωράκης.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Παπαπαναγής): Οικονομόπουλος, Λαζανάς, Βασιλόπουλος, Καλαμπόκας, Καρμοκόλιας, Μαχαίρας, Βασιλικόπουλος (80' Τσεκούρας), Β. Παπαγεωργίου (85' Λαζάρου), Μακρής (60' Ηρακλέους), Τσότρας, Λιμάτσι (55' Κοντός).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News