Δύο… ίδιοι Μασάδο στον Ηρόδοτο!

Ποδόσφαιρο
Δύο… ίδιοι Μασάδο στον Ηρόδοτο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο Βραζιλιάνοι… ίδιοι στα χαρακτηριστικά του προσώπου, αλλά και στην τεχνική, συμμετέχουν στις προπονήσεις του Ηροδότου.

Στο Ηράκλειο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες και ο Άλαν Μασάδο, δίδυμος αδελφός του Αΐλτον Μασάδο, που από το καλοκαίρι αγωνίζεται με τη φανέλα του Ηροδότου.

Οι δύο τους μοιάζουν σαν δύο… σταγόνες νερό (όπως φαίνεται στη φωτογραφία από την κοινή τους θητεία στην ισπανική Σασερένο), ενώ από το πρώτο δείγμα γραφής είναι… ίδιοι και ποδοσφαιρικά.

Ο Άλαν (επίσης μεσοεπιθετικός) ξεκίνησε την πορεία του από την ομάδα Κ20 της Βάσκο Ντα Γκάμα, ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Νόβα Ιγκουάσου της πατρίδας του. Επίσης, έχει περάσει από την 3η κατηγορία της Ισπανίας με την Σασερένο, όπου μάλιστα συνυπήρξε με τον αδελφό του Αΐλτον.

Φυσικά η παρουσία του τελευταίου στη Νέα Αλικαρνασσό έχει παίξει καθοριστικό ρόλο για την άφιξη του Άλαν, ενώ την τελική απόφαση για την προοπτική να ενταχθεί στο ρόστερ θα την πάρει ο Αρμάντο Φουτσίνι.  

Σε ότι αφορά τώρα τον Μοχαμέντ Καμαρά, είναι νωρίς για συμπεράσματα, όμως κέρδισε θετικά σχόλια στην προπόνηση. Φαίνεται επιθετικός που έχει καλές κινήσεις μέσα στην περιοχή, ενώ εντυπωσιάζει με τη σωματοδομή του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News