Επαφές του Πλατανιά με τρεις πρώην ποδοσφαιριστές για διακανονισμούς

Ποδόσφαιρο
Επαφές του Πλατανιά με τρεις πρώην ποδοσφαιριστές για διακανονισμούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πλατανιάς συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία στο αγωνιστικό επίπεδο, ενώ την ίδια ώρα τη διοίκηση απασχολούν ζητήματα οικονομικής φύσεως. Μάλιστα, αυτά αφορούν τις προηγούμενες σεζόν, για τις εκκρεμότητες που υπάρχουν με πρώην παίκτες της χανιώτικης ομάδας.

Συγκεκριμένα, οι Χρήστος Καρυπίδης, Ελίνι Δημούτσος και Αντώνης Πετρόπουλος έχουν καταθέσει αίτημα στην αρμόδια επιτροπή για ενεργοποίηση ποινών και μέσα στην εβδομάδα αναμένονται οι αποφάσεις.

Βέβαια, οι διοικούντες τον Πλατανιά έχουν ήδη κάνει τις κινήσεις τους, προκειμένου να μην μπουν σε περιπέτειες με αφαίρεση βαθμών. Έτσι, είναι σε επαφή με την πλευρά των ποδοσφαιριστών, ώστε να υπάρξει ο αναγκαίος διακανονισμός. Επίσης, σήμερα θα συζητηθούν στο δικαστήριο τα δύο αιτήματα της ΠΑΕ για την υπόθεση του Δημήτρη Στάμου.

Τέλος, σε αγωνιστικό επίπεδο η προσοχή της ομάδας του Γιάννη Τάτση είναι πλέον στραμμένη στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο. Ένα “τεστ” αντοχής για τους Χανιώτες, που είναι αήττητοι ως τώρα στο πρωτάθλημα της Football League.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News