Στα ύψη η ψυχολογία για τον Ηρόδοτο

Ποδόσφαιρο
Στα ύψη η ψυχολογία για τον Ηρόδοτο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάθε νίκη δίνει μεγάλη ώθηση, πόσω μάλλον όταν έρχεται σε ένα ντέρμπι. Ο Ηρόδοτος κατάφερε να “σπάσει” το αήττητο του συμπολίτη Εργοτέλη και το αποτέλεσμα της Κυριακής που πέρασε τόνωσε ακόμη περισσότερο την αυτοπεποίθηση.

Οι “κυανόλευκοι” συνεχίζουν με άλλο αέρα, καθώς το αγωνιστικό σύνολο που “χτίστηκε” το καλοκαίρι δείχνει ότι έχει δυνατότητες.

Παιχνίδι με παιχνίδι, το συγκρότημα της Νέας Αλικαρνασσού κερδίζει την εκτίμηση όλων. Επίσης, με τη δυναμική που υπάρχει στις εξέδρες στα εντός έδρας παιχνίδια δημιουργεί το δικό του... κάστρο.

Ταυτόχρονα η διοίκηση βρίσκεται σε εγρήγορση για θέματα που έχουν να κάνουν με την ΠΑΕ, ενώ είναι σε συνεργασία και με την τεχνική ηγεσία, καθώς η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει. Οι ποδοσφαιριστές που είναι στο ρόστερ αυτή τη στιγμή αποδεικνύουν ότι δικαίως απολαμβάνουν την εμπιστοσύνη όλων. Από την άλλη όμως σε ένα πρωτάθλημα... Μαραθώνιο χρειάζονται περισσότερες λύσεις, αλλά και... πινελιές ποιότητας. Ο Αρμάντο Φουτσίνι έχει κάνει μια προεργασία από την περίοδο που ήταν στην πατρίδα του και το επόμενο διάστημα θα γίνει σχετική συζήτηση με τους διοικούντες.

Από ’κει και πέρα, σε αγωνιστικό επίπεδο η προσοχή είναι στραμμένη στο εκτός έδρας παιχνίδι με τα Τρίκαλα. Οι Μωραΐτης και Κονέ έχουν ανεβάσει τέμπο στο ατομικό τους πρόγραμμα, όμως δεν είναι ακόμη ετοιμοπόλεμοι. Αμφότεροι πάντως μετρούν πλέον αντίστροφα για την επιστροφή στη δράση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News