Κλέβει την παράσταση η μάχη του Ηροδότου με τον Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Κλέβει την παράσταση η μάχη του Ηροδότου με τον Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ηρακλειώτικο ντέρμπι ανάμεσα σε Ηρόδοτο και Εργοτέλη στη Νέα Αλικαρνασσό στις 15:00 κλέβει την παράσταση στην 7η αγωνιστική της Football League.

Ένα παιχνίδι στο οποίο και οι δυο ομάδες θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες αφού στην περασμένη αγωνιστική ο Ηρόδοτος έχασε εκτός έδρας από τον ΑΟΧ/Κισσαμικό ενώ ο Εργοτέλης ισοφαρίστηκε στο τέλος από τον Πλατανιά αν και είχε το προβάδισμα με 2-0 μέχρι τα τελευταία λεπτά! Ένα παιχνίδι επίσης που σίγουρα θα προκαλέσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων….

Στον Ηρόδοτο, στο απουσιολόγιο για τον Αρμάντο Φουτσίνι είναι οι τραυματίες Κονέ και Μωραΐτης, αλλά και ο Αυγενικού που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ενόπλων. Η αποστολή: Κασμερίδης, Κουράκης, Διαμιανάκης, Γιαλούσης, Μπάμπης, Προβυδάκης, Κασαπάκης, Αργκιλέσι, Φραγκουλάκης, Μάκο, Μασάδο, Κανδυλάκης, Κωνσταντινίδης, Σμυρλής, Αμαραντίδης, Κοντογιάννης, Φουκαράκης, Καρυωτάκης.

Ο Αντώνης Καπνίδης ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του είναι το νέο πρόσωπο στην αποστολή τoυ Εργοτέλη ενώ δεν είναι διαθέσιμοι οι Μπουρσέλης και Ροβίθης. Οι  18 που επέλεξε ο Νίκκι Παπαβασιλείου είναι οι: Καλογεράκης, Κατσιμήτρος, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Οικονόμου, Jakubu, Λαμπάκης, Κοζορώνης, Bruce, Τσέλιος, Μπουτσάκης, Efford, Μανουσάκης, Kwateng, Ιατρούδης, Αντωνίου, Σταθόπουλος, Καπνίδης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News