"'Εσπασαν καρδιές" στο Παγκρήτιο και Εργοτέλης-Πλατανιάς 2-2

Ποδόσφαιρο
"'Εσπασαν καρδιές" στο Παγκρήτιο και Εργοτέλης-Πλατανιάς 2-2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα του Ηρακλείου προηγήθηκε 2-0 και στις καθυστερήσεις αφού ισοφαρίστηκε...γλίτωσε από τρίτο γκολ!

Σε ένα από τα πλέον συναρπαστικά παιχνίδια που έχουν γίνει μέχρι τώρα στο ξεκίνημα της Football League, ο Εργοτέλης προηγήθηκε στο Παγκρήτιο με 2-0 κόντρα στον Πλατανιά, έδειχνε να κρατάει στα χέρια του μια πολύ σημαντική νίκη και στα τελευταία λεπτά η χανιώτικη ομάδα όχι απλά μείωσε, όχι απλά ισοφάρισε αλλά έχασε και τεράστια ευκαιρία λίγο πριν την εκπνοή να φύγει με το διπλό από το Παγκρήτιο!  Μετά από αυτή την ισοπαλία, η ομάδα του Νίκκι Παπαβασιλείου έπεσε από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Football League.

 Και όμως το παιχνίδι είχε ξεκινήσει ιδανικά για τους «κιτρινόμαυρους» που άνοιξαν στο σκορ μόλις στο 9ο λεπτό με κεφαλιά του Ιατρούδη.

Ο Πλατανιάς ισορρόπησε και στο 45ο λεπτό, έφτασε κοντά στο γκολ με τον Νίλι. Ωστόσο ο Καλογεράκης που αρχικά είχε κάνει λάθος, το διόρθωσε!

Και ήρθε το δεύτερο ημίχρονο και ήρθε και δεύτερο γκολ για τον Εργοτέλη! Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και ευτύχησαν στο 49΄με τον Μαζουλουξή να φτάσουν σε δεύτερο τέρμα (πολύ καλό πλασέ για τελείωμα της φάσης).

 Το 2-0 είχε γίνει και τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα γινόταν στο τελευταίο δεκάλεπτο (πέντε λεπτά για την κανονική διάρκεια και πέντε λεπτά καθυστερήσεων).

 Στο 85', σε ανύποπτη στιγμή ο Πλατανιάς μείωσε με τον Μιγκέλ, και φόρτωσε με άγχος στους γηπεδούχους. Και σαν να μην έφτανε αυτό για τον Εργοτέλη, ο ίδιος παίκτης πέτυχε και το 2-2 στις καθυστερήσεις. Το παιχνίδι όμως δεν είχε λήξει και παραλίγο να γίνει και ολική ανατροπή! Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Παπουτσογιαννόπουλος βρέθηκε σε πολή καλή θέση και οι γηπεδούχοι που έμοιαζαν να έχουν υποστεί μεγάλη ψυχολογική ζημιά τον είδαν… ανακουφισμένοι, να αστοχεί! Έτσι δεν έγινε το 2-3 και το 2-2 ήταν το τελικό αποτέλεσμα στο Παγκρήτιο…

 ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Καλογεράκης, Κοζορώνης, Γιακούμπου, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Μπουτσάκης, Μπρους, Τσέλιος, Ιατρούδης, Έφορντ, Κουατένγκ (60’ Σταθόπουλος)

 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ρουσσάκης, Στ. Ποζατζίδης (43’ λ.τ Παπουτσογιαννόπουλος), Κόρτσταμ, Τσαμούρης, Καραγκούνης, Ουές, Μποσέτι (66’ Λάζιτς), Παπανικολάου, Νίλι, Μπιανκόνι

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News