Με νίκη ξεκίνησε η Κ19 του Εργοτέλη, χωρίς νικητή το Πλατανιάς-Ηρόδοτος

Ποδόσφαιρο
Με νίκη ξεκίνησε η Κ19 του Εργοτέλη, χωρίς νικητή το Πλατανιάς-Ηρόδοτος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρεμιέρα σήμερα για το πρωτάθλημα Κ19 της Football League, με την αντίστοιχη ομάδα του Εργοτέλη να επικρατεί 4-0 της Σπάρτης. Ο Ηρόδοτος από την άλλη, αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Πλατανιά στο Μάλεμε.

Στο Μαρτινέγκο, η ομάδα του Βασίλη Πλεσίτη ήταν κυρίαρχη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και πέρα από τα τέσσερα γκολ είχε και δύο δοκάρια.

Οι παίκτες του Βασίλη Πλεσίτη  μπήκε νωρίς μπροστά στο σκορ. Μόλις στο 3’ ο Θεοδωράκης με κοντινό πλασέ μετά από κόρνερ του Κομνηνού έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο φόρτσαραν οι κιτρινόμαυροι και στο  48’ ο Αλεξάκης με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας μας. Δυο λεπτά αργότερα ο Κομνηνός μετά από πάσα του Αλεξάκη σούταρε για να στείλει για τρίτη φορά την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 59’ έγινε το 4-0 με πλάσε του Κουτσογιαννάκη μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Κεφαλούκος.

Στο 87’ Μεγάλη διπλή χαμένη ευκαιρία με τους Κεφαλουκος και Κουτσογιαννάκη διαδοχικά να στέλνουν την μπάλα στο δοκάρι της εστίας της Σπάρτης.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Βλαχάκης, Λούσι, Μαυροειδής (53’ Κουτεντάκης), Κεφαλούκος, Πλαϊτάκης, Θεοδωράκης (63’ Κόλα0, Κουτάντος, Κουτσογιαννάκης, Καπουράνης, Αλεξάκης (53’ Πάγια), Κομνηνός (53’ Χαϊντίνι).

ΣΠΑΡΤΗ: Ζωης, Χοτζα, Δερμος, Μηνακάκης Π., Κουτσογιαννόπουλος, Κοβατσι, Λυκούδης, Κριάς, Χρυσούλης, Μηνακάκης Α., Φραντζεσκος. 

«Μοιρασιά» για Ηρόδοτο και Πλατανιά

Στο γήπεδο του Μάλεμε από την άλλη, Ηρόδοτος και Πλατανιάς αναδείχθηκε ισόπαλοι 1-1.

Ο Αμαραντίδης άνοιξε το σκορ στο 46’ για τους γηπεδούχους, με τον Θεοδωράκη στο 80ο λεπτό να ισοφαρίζει σε 1-1 για τον Ηρόδοτο. Ο ίδιος παίκτης ακριβώς πριν σκοράρει, είχε δοκάρι (79’), ενώ δοκάρι είχε και ο Πλατανιάς, σε προσπάθεια από τον Κατσαρό στο 84’.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Κόλτζος): Πενταράκης, Μαρκαντωνάκης, Κατσαρός, Λάμτσε, Νιαυραδάκης, Σμυρλάκης, Αλιφιεράκης (65’ Γιακουμάκης), Στεφανίδης, Δρικάκης, Αμαραντίδης, Πελτέκης

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Λευτέρης Κορνάρος): Τσιλιγκίρης, Κεβάνι, Ρουσάκης, Λαγουδάκης, Πλουμής, Κίσσας, Γιαπιντζάκης (50’ Κλινάκης), Κορνάρος (62’ Αρχοντάκης), Γκίνη, Λαμπριανίδης (75’ Ντέτσικας), Θεοδωράκης (86’ Χιώτης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News