Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών από το ΑΟΧ/Κισσαμικός-Ηρόδοτος

Ποδόσφαιρο
Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών από το ΑΟΧ/Κισσαμικός-Ηρόδοτος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντίθετα συναισθήματα για Ηρόδοτο και ΑΟΧ/Κισσαμικό μετά το Κρητικό ντέρμπι που έγινε σήμερα στα Περιβόλια.

Ο Γιώργος Λυρώνης από την πλευρά της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού, επισήμανε ότι η επικράτηση των γηπεδούχων ήταν δίκαιη.

Αναλυτικά ανέφερε: «Να δώσω πολλά συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, γιατί βοήθησαν να γίνει ένα καλό παιχνίδι, μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Δυστυχώς για εμάς δεν ανταποκριθήκαμε στις συνθήκες του παιχνιδιού και αν δούμε συνολικά το ματς θα πω ότι ο ΑΟΧ-Κισσαμικός κέρδισε δίκαια. Εμείς θα κρατήσουμε τα θετικά που είχαμε από το παιχνίδι, γιατί πραγματικά είχαμε κι εμείς τις στιγμές τις δικές μας. Είχαμε μια πολύ καλή ευκαιρία στο 0-0 να προηγηθούμε στο σκορ, όπως είχαμε άλλη μια πολύ καλή ευκαιρία στο 40' με τον Σμυρλή για να κάνουμε το 1-1. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να βάλουμε κάποιο γκολ κι έτσι πήγαμε στο ημίχρονο, δεχόμενοι ένα γκολ. Αν δούμε το πρώτο 45λεπτο ο ΑΟΧ-Κισσαμικός σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερος. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν έγινε ιδιαίτερα καλό παιχνίδι, ο ΑΟΧ-Κισσαμικός προσπαθούσε να κρατήσει το αποτέλεσμα, εμείς ρισκάραμε λίγο παραπάνω και αυτό είχε ως αποτέλεσμα σε μια κόντρα επίθεση να δεχτούμε ένα δεύτερο γκολ κι εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Παρ' όλα αυτά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Εμείς δεν έχουμε την πολυτέλεια, ούτε την εμπειρία να διαχειριστούμε αυτά τα τρία δύσκολα παιχνίδια μέσα σε μία εβδομάδα και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να είναι ένας λόγος που βγάλαμε κούραση στο παιχνίδι. Αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Χάσαμε ένα παιχνίδι, αλλά κοιτάμε μπροστά, όπου έρχεται εξίσου ένα δύσκολο παιχνίδι την επόμενη Κυριακή».

Χαμόγελα για τον Πετράκη

Στην αντίπερα όχθη, ο τεχνικός του ΑΟΧ/Κισσαμικού Γιώργος Πετράκης ήταν ευχαριστημένος από τη νίκη, αλλά και την απόδοση της ομάδας του.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του: «Θα ήθελα να ευχηθώ στην ομάδα του Ηροδότου καλή συνέχεια και να εκπληρώσει τους στόχους της, μιας και είναι "νεοφώτιστη" στην κατηγορία και επειδή έχω περάσει και εγώ από εκεί, από καρδιάς θέλω να τους ευχηθώ καλή συνέχεια. Για εμάς ήταν ένα παιχνίδι όπου έπρεπε να πάρουμε οπωσδήποτε τη νίκη, είχαμε ανάγκη τους τρεις βαθμούς. Το καλό στο σημερινό παιχνίδι είναι ότι η εμφάνιση στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού συνδυάστηκε με το αποτέλεσμα, που ήταν ο στόχος μας. Τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε μία αρκετά καλή εικόνα, με αρκετές τελικές και χωρίς ο αντίπαλος να μπορέσει να κάνει πολλές ευκαιρίες, εκτός από 1-2 στο κάθε ημίχρονο. Το μόνο που θέλουμε να κρατήσουμε όταν είμαστε μπροστά στο σκορ, που έγινε για πρώτη φορά και για εμάς ήταν κάτι πρωτόγνωρο, δεν είχε γίνει στα προηγούμενα παιχνίδια, το πώς θα διαχειριζόμαστε καλύτερα το παιχνίδι, ώστε και να μπορέσουμε να γίνουμε απειλητικοί, αλλά και να μπορέσουμε να έχουμε καλύτερη κατοχή μπάλας. Σε αυτό που θέλω να δώσω τα εύσημα σε όλους τους ποδοσφαιριστές είναι ότι για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η ομάδα δεν δέχεται γκολ, το οποίο για εμάς είναι πολύ σημαντικό και πάνω σε αυτό θέλουμε να "χτίσουμε" για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Συγχαρητήρια στους παίκτες και πάλι και πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News