Σε ρυθμούς ΑΟΧ/Κισσαμικού κινούνται στο Ηρόδοτο

Ποδόσφαιρο
Σε ρυθμούς ΑΟΧ/Κισσαμικού κινούνται στο Ηρόδοτο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι «κυανόλευκοι» γνωρίζουν ότι ακολουθεί ένας αγώνας υψηλών απαιτήσεων και παρά την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια, είναι έτοιμοι να δώσουν το 100%.

Σε ρυθμούς ΑΟΧ/Κισσαμικού κινούνται πλέον στον Ηρόδοτο, αφού το κρητικό ντέρμπι που είναι προγραμματισμένο για αύριο δεν αφήνει περιθώρια. Στην ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού έχουν αφήσει πίσω την εντός έδρας ήττα από τον Απόλλων Πόντου, με το τεχνικό επιτελείο να έχει κάποιες χρήσιμες επισημάνσεις πάντως, για λάθη που πρέπει να αποφευχθούν στο μέλλον.

Οι «κυανόλευκοι» γνωρίζουν ότι ακολουθεί ένας αγώνας υψηλών απαιτήσεων και παρά την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια, είναι έτοιμοι να δώσουν το 100%. Στη σημερινή τελευταία προπόνηση αναμένεται να δοθούν και οι πληροφορίες από την ανάλυση του αντιπάλου, ενώ στον Ηρόδοτο προσεγγίζουν την αναμέτρηση χωρίς άγχος. Σε αγωνιστικό επίπεδο, οι Μωραΐτης και Κονέ παραμένουν στο… απουσιολόγιο, καθώς δεν έχουν επανέλθει από τους τραυματισμούς τους. Στο χθεσινό πρόγραμμα, όσοι έπαιξαν και τα 90 λεπτά κόντρα στον Απόλλων Πόντου έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν με αγωνιστικά παιχνίδια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News