Ζήτησε συγνώμη από τους φιλάθλους του Ηρακλή ο Ελευθερόπουλος

Ποδόσφαιρο
Ζήτησε συγνώμη από τους φιλάθλους του Ηρακλή ο Ελευθερόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πρέπει να το ξεπεράσουμε γιατί σε 72 ώρες έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι που θα παίξει ρόλο η ψυχολογία..»

Ο Ηρακλής έχασε στο Καυταντζόγλειο με 4-3 από τον Απόλλωνα Λάρισας αν και προηγήθηκε 3-1 στο ημίχρονο. Ο προπονητής του «γηραιού» Δημήτρης Ελευθερόπουλος, εμφανίστηκε απογοητευμένος στη συνέντευξη τύπου και ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο της ομάδας για το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας: «Θέλω να ζητήσω συγνώμη για το δεύτερο ημίχρονο και για την ήττα, αυτή τη στιγμή είναι το μόνο που μπορώ να κάνω. Πρέπει να το ξεπεράσουμε γιατί σε 72 ώρες έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι που θα παίξει ρόλο η ψυχολογία. Η ομάδα ξεκίνησε εκπληκτικά νικούσαμε 3-1 και είχαμε τρία δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μόλις δεχτήκαμε το γκολ και λόγω της κακής ψυχολογίας έγινε αυτό που δεν έπρεπε να γίνει».

Για το αν είναι ακόμα εφικτός ο στόχος της ανόδου: «Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές να επαναπροσδιορίσουμε τα πράγματα, αλλά τονίζω ότι έχουμε άλλον ένα αγώνα την Κυριακή στο Καυτανζόγλειο».

Για την αγωνιστική κατάρρευση στο δεύτερο ημίχρονο: «Η ομάδα δημιουργήθηκε αργά, αλλάξανε τρεις προπονητές μέσα σε τρεις μήνες και τα παιδιά δεν είχαν ψυχολογία, η οποία στράβωσε από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και έπειτα. Την Κυριακή θα είμαι εδώ με τρία παιχνίδια σε δέκα μέρες. Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχαν στοιχεία από αυτά που έχουμε δουλέψει, στο δεύτερο απλά δεν υπήρχανε».

Για τις αλλαγές των Κλέιτον και Περόνε: «Είναι ο σωματικός παράγοντας. Ο Περόνε είχε ένα χτύπημα και ο Κλέιτον δεν άντεχε άλλο, το ταξίδι μας ταλαιπώρησε σε συνδυασμό με την μεγάλη ηλικία που έχει η ομάδα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News