Ήττα-σοκ για τον Ηρόδοτο στο 93’, 0-1 από τον Απόλλων Πόντου

Ποδόσφαιρο
Ήττα-σοκ για τον Ηρόδοτο στο 93’, 0-1 από τον Απόλλων Πόντου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανώμαλη… προσγείωση για τον Ηρόδοτο, που λίγες μέρες μετά το διπλό στην Δράμα, ηττήθηκε 0-1 από τον Απόλλων Πόντου στο πλαίσιο της εμβόλιμης 5ης αγωνιστικής.

Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού δέχθηκε το γκολ στο 93ο λεπτό, παρότι σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα είχε την υπεροχή και δεν απειλήθηκε καθόλου από τους φιλοξενούμενους.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Μασάδο έχασε μεγάλη ευκαιρία μόλις στο 9ο λεπτό, όταν η κεφαλιά του από τη μικρή περιοχή πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 22’ ο Φραγκουλάκης σούταρε άουτ από τα όρια της περιοχής, ενώ στο 34’ ο Μασάδο βγήκε τετ-α-τετ με τον Θεοδωρόπουλο, που τον πρόλαβε με την «έξοδο» του.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με μία ακόμη καλή στιγμή για τους «κυανόλευκους», όταν η κεφαλιά του Δαμιανάκη κόντραρε στο σώμα αμυντικού και πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Στην επανάληψη, ο Ηρόδοτος είχε κλασσική ευκαιρία στο 49’, με τον Φραγκουλάκη να εκτελεί κόρνερ από δεξιά, όμως η κεφαλιά του Γιαλούση σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι.

Σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν ελάχιστες. Στο 93’ ο Καλαϊτζίδης «πάγωσε» το γήπεδο όταν με φαλτσαριστό σουτ πέτυχε το 0-1, ενώ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για οφσάιντ στην εκκίνηση της φάσης, με τον επόπτη και τον διαιτητή να δείχνουν σέντρα.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Γιώργος Λυρώνης): Κασμερίδης, Προβυδάκης, Γιαλούσης, Δαμιανάκης, Μπάμπης, Κασαπάκης, Αργκιλέσι, Φραγκουλάκης, Μασάδο, Αυγενικού (46’ Αμαραντίδης), Σμυρλής (73’ Κωνσταντινίδης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Θεολόγου, Αμαραντίδης, Καλαϊτζίδης, Σπόλιαριτς (46’ Κύρκου), Δημητριάδης, Πουρτουλίδης, Δαλιανόπουλος, Κυβελίδης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News