Έτοιμος για Βόλο ο Εργοτέλης και «μήνυμα» νίκης από Γιακούμπου

Ποδόσφαιρο
Έτοιμος για Βόλο ο Εργοτέλης και «μήνυμα» νίκης από Γιακούμπου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Εργοτέλη για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο, στο πλαίσιο της εμβόλιμης 5ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Football League.

Ο Νίκκι Παπαβασιλείου δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές τις τελευταίες λεπτομέρειες, ενώ μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα είναι η απουσία του Μανόλη Ροβίθη, ο οποίος συνέχισε ατομικό πρόγραμμα.

Την 18αδα των «κιτρινόμαυρων» απαρτίζουν οι: Καλογεράκης, Κατσιμήτρος, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Οικονόμου, Γιακούμπου, Λαμπάκης, Κοζορώνης, Μπρους, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Τσέλιος, Έφορντ, Καπνίδης, Κουατένγκ, Ιατρούδης, Αντωνίου και Σταθόπουλος.

Ο Ισαχάκου Γιακούμπου μίλησε στην ιστοσελίδα της ομάδας για την αυριανή αναμέτρηση, τονίζοντας ότι στόχος του Εργοτέλη είναι η νίκη.

Αναλυτικά ανέφερε: «Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι έχουμε μια δύσκολη αποστολή απέναντι σ ένα δυνατό αντίπαλο. Τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο. Αν και είχαμε λίγες ημέρες να δουλέψουμε γι αυτό το ματς ωστόσο έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και όπως σε όλα τα παιχνίδια έτσι και σ αυτό με τον Βόλο στόχος μας είναι η νίκη. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να συνεχίσουμε αυτό το νικηφόρο σερί που έχουμε από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News