Τέσσερις παίκτες του Εργοτέλη στη μεταγραφική λίστα των «μεγάλων»

Ποδόσφαιρο
Τέσσερις παίκτες του Εργοτέλη στη μεταγραφική λίστα των «μεγάλων»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εντυπωσιακή εκκίνηση του Εργοτέλη στο πρωτάθλημα της Football League έχει “μαγνητίσει” τα βλέμματα, κάτι που έχει να κάνει και με το μεταγραφικό “πεδίο”.

Η καλοδουλεμένη ομάδα του Νίκκι Παπαβασιλείου απαρτίζεται από ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν με τις ατομικές τους ικανότητες. Είναι λοιπόν φυσιολογικό να έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον άλλων ομάδων και δεν είναι τυχαίο ότι τέσσερις “κιτρινόμαυροι” είναι στο “στόχαστρο” των “μεγάλων” του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ιατρούδης, Μπρους, Έφορντ και Γιακούμπου έχουν κάνει... κλικ στα στελέχη ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού και ΑΕΚ, με χθεσινά δημοσιεύματα να αναφέρονται στο ενδιαφέρον της Ένωσης για τους δύο πρώτους. Αντίστοιχα τις προηγούμενες ημέρες υπήρχαν αναφορές για το ενδιαφέρον του “δικεφάλου του Βορρά”, αλλά και των Πειραιωτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον Εργοτέλη γνωρίζουν ότι οι συγκεκριμένοι παίκτες “αρέσουν” (ενδεχομένως και άλλοι), όμως από ’κει και πέρα δεν υπάρχει κάτι παραπάνω. Το θεωρούν μάλιστα φυσιολογικό, αφού πρόκειται για ποδοσφαιριστές που δίνουν τα... διαπιστευτήριά τους στον αγωνιστικό χώρο.

Στις τάξεις των “κιτρινόμαυρων” αυτό που θέλουν από τους παίκτες είναι να είναι συγκεντρωμένοι στην καθημερινή δουλειά, ώστε να συνεχίσουν με το ίδιο καλό πρόσωπο, κάτι που σίγουρα θα ανεβάσει κι άλλο τη... ζήτηση. Άλλωστε, είναι ξεκάθαρο ότι η καλή ομαδική δουλειά έχει ως αποτέλεσμα αυτή την εξαιρετική πορεία, ενώ ταυτόχρονα κερδισμένοι θα βγουν και οι ποδοσφαιριστές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News