Πήρε όλη τη δόξα και το τρίποντο ο Ηρόδοτος!

Ποδόσφαιρο
Πήρε όλη τη δόξα και το τρίποντο ο Ηρόδοτος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άστραψε και βρόντηξε ο Ηρόδοτος σήμερα στη Δράμα, αντιμετωπίζοντας την ιστορική Δόξα, η οποία έχει υψηλούς στόχους στο πρωτάθλημα όμως οι κυανόλευκοι την υποχρέωσαν σε ήττα με 2-3!

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 10' με πλασέ του Κουσκουνά, ο οποίος αξιοποίησε την πάσα του Μπαϊκαρά από δεξιά.

Στο 16' ο Πεταυράκης δέχτηκε την ασίστ του Κουσκουνά και σούταρε, με την μπάλα να περνά άουτ, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Ριζογιάννης έκανε το σουτ από μακριά και ο Κασμερίδης έδιωξε δύσκολα με το πόδι.

Στο 23' ο Φραγκουλάκης ισοφάρισε με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 31' ήρθε και το 1-2 με τον Σμυρλή να σεντράρει από αριστερά και τον Αυγενικού να βρίσκει δίχτυα από κοντά.

Στο 34' ο Κρητικός με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα, εκμεταλλευόμενος την αναταραχή στην άμυνα των φιλοξενούμενων, με τον ίδιο να σκοράρει και στο 38ο λεπτό, αλλά σε αυτή την περίπτωση το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο 45' ο Κρουθ έκανε το σουτ από ιδιαίτερα πλεονεκτική θέση, με την μπάλα όμως να φεύγει ψηλά άουτ, για να γράψει ο Γιαλούσης το 2-3 στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με βολέ από δεξιά ύστερα από κακή έξοδο του Πίτκα σε σέντρα του Φραγκουλάκη.

Στο β΄ημίχρονο οι Δραμινοί πίεσαν για την ισοφάριση αλλά ο Κασμερίδης «φώναξε» παρών σε ευκαιρίες των Κουσκουνά και Σουμά, φεύγοντας με μια τεράστια νίκη από τη Δράμα.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Στάικος Βεργέτης): Πίτκας, Πεταυράκης, Μακρής, Ρουγκάλας (60' Πέρεθ), Πατράλης (77' Νατσιόπουλος), Καψάλης, Ριζογιάννης, Κρητικός (70' Σουμά), Μπαϊκαρά, Κρουθ, Κουσκουνάς.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Γιώργος Λυρώνης): Κασμερίδης, Προβυδάκης, Μπάμπης, Γιαλούσης, Δαμιανάκης (57' Κανδηλάκης), Φραγκουλάκης, Μασάδο (87' Φουκαράκης), Κασαπάκης, Αυγενικού (67' Αμαραντίδης), Αργκιλέσι, Σμυρλής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News