Αναχωρεί απόψε με προορισμό τη Δράμα ο Ηρόδοτος

Ποδόσφαιρο
Αναχωρεί απόψε με προορισμό τη Δράμα ο Ηρόδοτος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η τελευταία προπόνηση επί κρητικού εδάφους έγινε σήμερα για τους ποδοσφαιριστές του Ηροδότου, αφού η προετοιμασία θα συνεχιστεί στη Δράμα ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με τη Δόξα.

Οι “κυανόλευκοι” θα αναχωρήσουν ακτοπλοϊκώς απόψε το βράδυ και αύριο Παρασκευή το απόγευμα θα βρίσκονται στον τελικό τους προορισμό. Μάλιστα έχει ήδη προγραμματιστεί να γίνει η τελευταία προπόνηση σε γήπεδο της περιοχής, ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα.

Στην ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού υπάρχει αποφασιστικότητα και πίστη, ενώ με “όπλο” την καλή ψυχολογία θα διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Οι δύο συνεχόμενες νίκες με Αήττητο Σπάτων και Α.Ε. Καραϊσκάκης τόνωσαν την αυτοπεποίθηση, ενώ να σημειωθεί ότι μετά το παιχνίδι στη Δράμα ακολουθεί εμβόλιμη αγωνιστική και η αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πόντου (εντός έδρας).

Τις τελευταίες ημέρες το τεχνικό επιτελείο εστίασε στον τομέα της τακτικής, ενώ στο απουσιολόγιο θα είναι οι τραυματίες Μωραΐτης και Κονέ. Οι δύο ποδοσφαιριστές κάνουν θεραπεία και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανεβάσουν “στροφές”.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News