Φιλική νίκη για Κ19 Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Φιλική νίκη για Κ19 Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης για την Κ19 του Εργοτέλη απέναντι στο αντίστοιχο συγκρότημα του Ηροδότου με τους κιτρινόμαυρους να επικρατούν με 1-0.

Ένα παιχνίδι μέτριο ποιοτικά με λίγες φάσεις ανάμεσα στις δυο εστίες μέσα από το οποίο όμως δόθηκε η ευκαιρία στους προπονητές και των δυο ομάδων να χρησιμοποιήσουν όλο το έμψυχο δυναμικό που είχαν στην διάθεση τους και να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Το μοναδικό γκολ για την Κ19 Εργοτέλη σημείωσε στο 55’ ο Σαϊτάκης με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή ενώ στο 65’ πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Κομνηνός απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Ηροδότου.

Κ19 Εργοτέλη: Σαυρακάκης, Λούσι, Μαυροειδής, Θεοδωράκης, Πλαϊτάκης, Κουτάντος, Κεφαλούκος, Αλεξακης, Σαϊτάκης, καπουράνης, Σφακιανάκης, Έπαιξαν ακόμα οι: Κομνηνός, Μπουσάι, Μπαλόκας, Ψιμόπουλος, Ψαλιδάκης, Κουτεντάκης, Χαϊντίνη. Κολα, Πάγια 

Κ19 Ηροδότου: Τσιλιγγίρης, Κεβάνι, Μουντράκης, Λαγουδάκης, Πλουμής, Κίσσας Γ., Γιαλυτάκης, Κορνάρος, Γκίνη, Λαμπριανίδης, Θεοδωράκης Επαιξαν ακόμα οι:  Γρηγορίου, Κλινάκης, Πλευριτάκης, Ντέτσικας, Αρχοντάκης, Μερκούρη, Μόλλα, Κίσσας Β.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News