Καμία ανησυχία στον Πλατανιά για την ένσταση της ΑΕ Καραϊσκάκης

Ποδόσφαιρο
Καμία ανησυχία στον Πλατανιά για την ένσταση της ΑΕ Καραϊσκάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πλατανιάς πήρε το διπλό στην έδρα της ΑΕ Καραϊσκάκης το Σάββατο που πέρασε, όμως όλα δείχνουν ότι αυτό το παιχνίδι θα έχει κι άλλο… ημίχρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα της Άρτας κατέθεσε ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του Μιγκέλ Μπιανκόνι, όμως στην χανιώτικη ΠΑΕ δεν υπάρχει ανησυχία.

Από την πλευρά της ΑΕ Καραϊσκακης υποστηρίζουν ότι ο Βραζιλιάνος επιθετικός (και σκόρερ στο ματς της 2ης αγωνιστικής), «χρωστάει» αγωνιστική τιμωρίας από τη Βραζιλία όπου αγωνιζόταν πέρυσι.

Στο «στρατόπεδο» του Πλατανιά δεν ανησυχούν για την συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς επισημαίνεται ότι υπάρχει σχετικό έγγραφο από την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Βραζιλίας, που «καλύπτει» τον παίκτη.

Όταν εκδικαστεί η υπόθεση, οι δύο ΠΑΕ θα κληθούν να προσκομίσουν όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους.

Τέλος, όπως διαρρέεται από τον Πλατανιά η προσπάθεια να κερδηθεί το παιχνίδι στα Χανιά θα πέσει στο… κενό, όπως έγινε και στην πρεμιέρα με τον Αήττητο Σπάτων, που τελικά οι φιλοξενούμενοι δεν προχώρησαν σε ένσταση για άλλο «θέμα» που υπήρχε θεωρητικά.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News