Χαμόγελα, αλλά και προσγείωση στις τάξεις του Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Χαμόγελα, αλλά και προσγείωση στις τάξεις του Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εκκίνηση του Εργοτέλη στο πρωτάθλημα της Football League είναι άκρως θετική και στο εσωτερικό της ομάδας είναι απόλυτα ευχαριστημένοι.

Μετά το διπλό επί του ΑΟΧ/Κισσαμικού στο πρώτο κρητικό ντέρμπι, τα χαμόγελα έδιναν και έπαιρναν, ενώ από την άλλη ήδη ο Νίκκι Παπαβασιλείου έδωσε σύνθημα... προσγείωσης. Ο έμπειρος προπονητής κρατά χαμηλούς τόνους, επισημαίνοντας συνεχώς ότι το πρωτάθλημα είναι μόλις στην αρχή και ο δρόμος είναι... μακρύς.

Σίγουρα το “τρίποντο” στα Περιβόλια τόνωσε ακόμη περισσότερο την αυτοπεποίθηση των “κιτρινόμαυρων”, που θέλουν να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό. Η προσοχή είναι ήδη στραμμένη στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σπάρτη το ερχόμενο Σάββατο.

Οι Λάκωνες έχουν δείξει ότι διαθέτουν μια σκληροτράχηλη ομάδα, παρά τα εσωτερικά προβλήματα. Αυτό σημαίνει ότι από την πλευρά του Εργοτέλη θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια, κάτι που έχει επισημάνει στους ποδοσφαιριστές ο Παπαβασιλείου.

Αγωνιστικά, μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Βαλάντη Κοζορώνη, που δεν αγωνίστηκε στα Χανιά λόγω των ενοχλήσεων στα πλευρά. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News