Συνεχίζουν με αισιοδοξία στον Ηρόδοτο

Ποδόσφαιρο
Συνεχίζουν με αισιοδοξία στον Ηρόδοτο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κλίμα ευφορίας στις τάξεις του Ηροδότου μετά το πρώτο “τρίποντο” της χρονιάς στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αήττητο Σπάτων.

Η αναμέτρηση είχε ξεχωριστή σημασία για τους “κιτρινόμαυρους”, που αγωνίστηκαν στο “σπίτι” τους σε επαγγελματική κατηγορία και πάλι μετά από 36 χρόνια. Το γεγονός αυτό συνδυάστηκε με τη νίκη, με αποτέλεσμα τα χαμόγελα να είναι ακόμη πιο έντονα.

Επίσης, ικανοποίηση υπάρχει στο τεχνικό επιτελείο για την αγωνιστικότητα που έδειξε η ομάδα, ακόμη και σε σημεία που το παιχνίδι δεν πήγαινε καλά. Επιπλέον, τα εύσημα κέρδισε με την απόδοσή του ο νεαρός τερματοφύλακας Μάρκος Κουράκης, που πραγματοποίησε κάποιες σωτήριες επεμβάσεις.

Στον Ηρόδοτο στρέφουν πλέον την προσοχή τους στο δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι με την Α.Ε. Καραϊσκάκης. Τους Αρτινούς ανέλαβε πρόσφατα ο Μανόλης Παπαματθαιάκης, ο οποίος θα επιστρέψει ως αντίπαλος στη Νέα Αλικαρνασσό.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο με τους Μωραΐτη, Αυγενικού και Κονέ, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News