default-image

Iστορικό πρώτο εντός έδρας ματς αύριο για Ηρόδοτο

Ποδόσφαιρο
Iστορικό πρώτο εντός έδρας ματς αύριο για Ηρόδοτο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Παραπάνω από 35 χρόνια περιμέναμε αυτή την στιγμή... Ο Ηρόδοτος στη Β' Εθνική. Η δεύτερη αγωνιστική είναι στο σπίτι μας... και εμείς θα είμαστε όλοι εκεί!!! Για τον Ηρόδοτο, για τους ποδοσφαιριστές, για τους προπονητές, για όλους εκείνους που προσπάθησαν. Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018, στις 15.00 γεμίζουμε το γήπεδο μας!!".

Με την ανακοίνωση αυτή η διοίκηση του Ηροδότου κάνει το δικό της κάλεσμα για το αυριανό παιχνίδι που είναι το πρώτο για την ομάδα εντός Νέας Αλικαρνασσού μετά από την άνοδο στην Football League. Θυμίζουμε ότι χρέη πρώτου προπονητή έχει αναλάβει αυτό το διάστημα ο βοηθός του Φουτσίνι, Γιώργος Λυρώνης αφού ο Καμερουνέζος τεχνικός έχει υποχρεώσεις ως βοηθός προπονητή στην U23.

*Αύριο Κυριακή  θα διεξαχθεί ο κύριος όγκος των αναμετρήσεων της 2ης αγωνιστικής της Football League, όπως ανακοινώθηκε από την διοργανώτρια αρχή. Ξεχωρίζει βέβαια το κρητικό ντέρμπι ΑΟΧ/Κισσαμικός-Εργοτέλης με τις δυο ομάδες να ολοκληρώνουν σήμερα την προετοιμασία τους. Αν μη τι άλλο ντέρμπι είναι και το Κέρκυρα-Ηρακλής, ενώ η Παναχαϊκή θα υποδεχθεί την Σπάρτη την Δευτέρα.

Παράλληλα, έγινε γνωστό πως η ΕΡΤ3 θα καλύψει τηλεοπτικά δύο παιχνίδια, αυτό που θα γίνει στο νησί των Φαιάκων, αλλά και το Καραϊσκάκης Άρτας-Πλατανιάς Χανίων. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

*Καραϊσκάκης Άρτας-Πλατανιάς (15:00 ΕΡΤ3, Δημ. Αγίων Αναργύρων)

*ΑΟΧ Κισσαμικός-Εργοτέλης (15:00, Γήπεδο Περιβολίων)

*Αιγινιακός-Απόλλων Λάρισας (15:00, «Γ. Παραλυκίδης»)

*Απόλλων Πόντου-ΑΟ Τρίκαλα (15:00, Γήπεδο Καλαμαριάς)

*Κέρκυρα-Ηρακλής (15:00 ΕΡΤ3, ΕΑΚ Κέρκυρας)

*Δόξα Δράμας-Βόλος (15:00, Γήπεδο Δόξας)

*Ηρόδοτος-Αήττητος Σπάτων (15:00, Δημ. Νέας Αλικαρνασσού)

*Παναχαϊκή-Σπάρτη (15:00, Γήπεδο Αγυιάς)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News