Βράζουν στον Εργοτέλη με την απαγόρευση της Αστυνομίας!

Ποδόσφαιρο
Βράζουν στον Εργοτέλη με την απαγόρευση της Αστυνομίας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έντονη δυσαρέσκεια προκάλεσε στον Εργοτέλη η απαγόρευση για οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας στα Χανιά για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό.

Η απόφαση πάρθηκε από ΓΓΑ και υφυπουργείο αθλητισμού μετά από εισήγηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων, με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ να αναφέρει σε ανακοίνωσή της:

«Η ΠΑΕ Εργοτέλης εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της για την απόφαση απαγόρευσης οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της στο παιχνίδι της Κυριακής (4/11) στα Χανιά απέναντι στον ΑΟΧ/Κισσαμικό.

Μια απόφαση η οποία ανακοινώθηκε επίσημα σήμερα Παρασκευή (2/11) από την Γ.Γ.Α. και τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη και πάρθηκε μετά την εισήγηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανιών.

Θέλουμε να επισημάνουμε ότι οι φίλαθλοί μας έχουν ταξιδέψει σχεδόν σε ολόκληρη την ποδοσφαιρική Ελλάδα, και ουδέποτε έχουν προκαλέσει το παραμικρό επεισόδιο με τη συμπεριφορά τους αποδεικνύοντας διαχρονικά μάλιστα  το ήθος τους, τόσο στους εντός, όσο και στους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας μας.

Σε κάθε περίπτωση, θα πειθαρχήσουμε στην απόφαση του Υπουργείου.

Ευχόμαστε να διεξαχθεί ένας αγώνας αντάξιος της ιστορίας των δύο συλλόγων με «πρωταγωνιστές» αποκλειστικά και μόνο τους ποδοσφαιριστές».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News