Πετράκης: Με ιδιαίτερες δυσκολίες το παιχνίδι με τον Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Πετράκης: Με ιδιαίτερες δυσκολίες το παιχνίδι με τον Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την αναμέτρηση του ΑΟΧ/Κισσαμικού με την ομάδα του Ηρακλείου μίλησε ο τεχνικός της ομάδας των Χανίων…

Ως ένα παιχνίδι με ιδιαίτερες δυσκολίες χαρακτήρισε ο Γιώργος Πετράκης την αναμέτρηση του ΑΟΧ/Κισσαμικού με τον Εργοτέλη.

«Είναι ένα κρητικό ντέρμπι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Τους αντιμετωπίσαμε σε φιλικό, αλλά τους έχουμε δει κιόλας. Είναι μια ομάδα με πολύ τρέξιμο και κίνητρο. Ένα παιχνίδι με ιδιαίτερες δυσκολίες, αλλά για εμάς είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε να το διεκδικήσουμε και να το κερδίσουμε, παίζοντας στην έδρα μας. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες, αλλά περισσότερο θα παίξουν ρόλο η συγκέντρωση το πάθος, η δύναμη, οι προσωπικές μονομαχίες και κατά πόσο θα βρεθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι παίκτες σε υψηλή απόδοση, όσον αφορά τα στάνταρ τα δικά τους».

Για το γεγονός ότι οι δυο ομάδες "γνωρίζονται" και αν μπορεί κάποιος προπονητής να "αιφνιδιάσει" τον άλλον: «Παίζουν και αυτά το ρόλο τους, αλλά δεν είμαι σε θέση να πω αν θα υπάρξουν αλλαγές. Επειδή και ο Εργοτέλης έχει μια καλή ομάδα, εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό που μπορούμε να κάνουμε καλά σαν ομάδα, ασχέτως σχηματισμού ή προσώπων. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες, οπότε όποιος και αν κληθεί να παίξει θα μπορεί να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες του παιχνιδιού, ώστε να μπορούμε να καταφέρουμε τον στόχο μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News