Ήττα για Ηρόδοτο στο Καυτατζόγλειο, ισοπαλία για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό

Ποδόσφαιρο
Ήττα για Ηρόδοτο στο Καυτατζόγλειο, ισοπαλία για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρεμιέρα στη Football League σήμερα, με την ιστορική επιστροφή του Ηροδότου στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα του Ηρακλή, όπου ηττήθηκε 1-0, ενώ στο άλλο παιχνίδι κρητικής ομάδας, ο ΑΟΧ/Κισσαμικός έμεινε στο 1-1 με την Σπάρτη εκτός έδρας.

Στην Θεσσαλονίκη, ο Ηρόδοτος βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, όταν στο 9’ ο Περόνε έκανε το 1-0. Οι «κυανόλευκοι» προσπάθησαν να αντιδράσουν, με τον Μωραΐτη να χάνει μια καλή ευκαιρία στο 18’.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και απείλησαν σε κάποιες περιπτώσεις, ενώ για την ομάδα του Ηρακλείου πρωταγωνιστής σε μια καλή επιθετική προσπάθεια ήταν ο Αυγενικού, όμως δε μπόρεσε να σκοράρει.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Βοσνιάδης, Κουτρουμάνος, Κούσας, Ζιαμπάρης, Πασάς, Μουμίν, Παναγιωτούδης (67’ Μενδρινός), Χασομέρης (59’ Ρόβας), Ντούνης, Κλέιτον, Περόνε.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Αρμάντο Φουτσίνι): Κουράκης, Μπάμπης, Προβυδάκης, Γιαλούσης, Κανδηλάκης Φραγκουλάκης, Κασαπάκης (76’ Αμαραντίδης), Αυγενικού (53’ Αργκιλέσι), Μωραϊτης, Κωνσταντινίδης, Σμυρλής (33’ λ.τρ. Μασάδο).

Στο άλλο ματς, ο ΑΟΧ/Κισσαμικός δε μπόρεσε να πάρει τη νίκη στην έδρα της Σπάρτης.

Στο 59’ ο Μαντζίρης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ στο 70’ ο Μαλονγκά ισοφάρισε για τη χανιώτικη ομάδα με πέναλτι, που κέρδισε ο Καραγιάννης. 

ΣΠΑΡΤΗ (Αλεξέι Τσερνίσοφ): Σταματόπουλος, Κολτσίδας, Βλάχος, Κοζάκης, Φραγκούλης, Τιεντσέ, Στογιάνοβιτς, Βλαχομήτρος (90’ Καλούσης), Ματέους (69’ Κωνσταντινόπουλος), Καινούργιος (63’ Καψάσκης), Μαντζίρης.

ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος, Τόλι, Ζιούλης, Φαζός, Παπαχρήστος, Καντιμά (60’ Μαλόνγκα), Γκίνη, Σιμόν, Καραγιάννης, Αρναρέλλης (60’ Σάλιακας), Χαλκιαδάκης (70’ λ. τρ. Αποστολόπουλος).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News