Επιτέλους… σέντρα στην Football League

Ποδόσφαιρο
Επιτέλους… σέντρα στην Football League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από πολλές αναβολές και καθυστερήσεις, επιτέλους οι ομάδες της Football League θα δώσουν αυτό το σαββατοκύριακο στα γήπεδα για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ένα πρωτάθλημα με έντονο κρητικό ενδιαφέρον και τετραπλή εκπροσώπηση από το νησί με δύο ομάδες από το Ηράκλειο (Εργοτέλης, Ηρόδοτος) και δύο από τα Χανιά (Πλατανιάς, ΑΟΧ/Κισσαμικός). Η αυλαία ανοίγει σήμερα με τον Ηρόδοτο να έχει δύσκολη αποστολή κόντρα στον Ηρακλή, ενώ εκτός παίζει και ο ΑΟΧ/Κισσαμικός στην έδρα της Σπάρτης. Σήμερα θα γίνει και το Πλατανιάς-Αήττητος Σπάτων στο Μάλεμε. Αύριο ο Εργοτέλης θα παίξει στο Παγκρήτιο με τον Απόλλωνα Πόντου. Αναλυτικά η πρεμιέρα:

Σάββατο 27 Οκτωβρίου

*Σπάρτη - ΑΟΧ/Κισσαμικός (15:00): Γκάμαρης, Ζήρσας, Κολλιάκος (Αθηνών).

*Τρίκαλα - Δόξα Δράμας (15:00-ΕΡΤ3): Κατσικογιάννης, Θανασιάς, Λιόντος (Ηπείρου).

*Ηρακλής - Ηρόδοτος (15:00, Καυτατζόγλειο): Δραγούσης (Κιλκίς), Κωτούλας (Κιλκίς), Κρυωνάς (Σερρών), 4ος: Τζουμαλάκης (Σερρών)

*Πλατανιάς - Αήττητος Σπάτων (16:00, Μάλεμε): Κουναλάκης, Γαρεφαλάκης, Μαυρουδής (Ηρακλείου), 4ος: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)

*Βόλος - Καραϊσκάκης Άρτας (16:00): Μαλούτας, Παρασίου, Παπαδάκης (Ημαθίας).

Κυριακή 28 Οκτωβρίου

*Παναχαϊκή - Αιγινιακός (15:00 ΕΡΤ3): Χ. Βεργέτης, Δ. Βεργέτης, Κύριος (Αρκαδίας).

*Εργοτέλης - Απόλλων Πόντου (15:00, Παγκρήτιο): Κολυτάς (Λασιθίου), Αρμακόλας (Κυκλάδων), Αναστασάκης (Χανίων), 4ος: Σωτηριάδης (Λασιθίου)

*Απόλλων Λάρισας - Κέρκυρα (15:00): Τεβεκέλης, Παπαδόπουλος, Τυριακίδης (Μακεδονίας).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News