Πρώτη μεγάλη μάχη με Ηρακλή για Ηρόδοτο!

Ποδόσφαιρο
Πρώτη μεγάλη μάχη με Ηρακλή για Ηρόδοτο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίγες μόνο ώρες χωρίζουν τον Ηρόδοτο από την πρώτη μεγάλη μάχη για το πρωτάθλημα, καθώς σήμερα στις 15:00 οι νεοφώτιστοι κάνουν πρεμιέρα στη Football League, αντιμετωπίζοντας τον Ηρακλή στο Καυτατζόγλειο στάδιο της Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο το ταξίδι ήταν… επεισοδιακό για τους κυανόλευκους. Λόγω βλάβης στο πλοίο με το οποίο αναχώρησε η αποστολή το βράδυ της Πέμπτης, η άφιξη στον Πειραιά έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής. Έτσι άλλαξε το πρόγραμμα και αντί ο Ηρόδοτος να πάει αμέσως στη Θεσσαλονίκη, έκανε στάση στην Στυλίδα, λίγο μετά τη Λαμία. Εκεί πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση, με τον Ηρόδοτο να ευχαριστεί τον ΑΟ Στυλίδας και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Τάσο Πουρνάρα για την άψογη φιλοξενία.

Το θετικό είναι ότι η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, πέραν του τραυματία Κονέ. Να τονίσουμε ότι στη διάθεση του Αρμάντο Φουτσίνι βρίσκονται οι Κουράκης, Προβυδάκης, Μπάμπης, Γιαλούσης, Κανδηλάκης, Νικηφόρος, Αργκιλέσι, Φραγκουλάκης, Αυγενικού, Φουκαράκης, Μασάδο, Κασαπάκης, Κοντογιάννης, Μωραΐτης, Τσιλιγγίρης, Σμυρλής, Αμαραντίδης, Δαμιανάκης, Κωνσταντινίδης, Μπαλάφας, Καργιωτάκης και Μάκο.

Μετά το ματς με τον Ηρακλή, ο Ηρόδοτος δεν θα επιστρέψει στο Ηράκλειο αλλά θα παραμείνει στη Β.Ελλάδα, ενόψει του αγώνα Κυπέλλου της Τρίτης με την Λάρισα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News