Αποστολή για δύο ματς στον Ηρόδοτο, που έλαβε το πιστοποιητικό της ΕΕΑ

Ποδόσφαιρο
Αποστολή για δύο ματς στον Ηρόδοτο, που έλαβε το πιστοποιητικό της ΕΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έτοιμοι για την έναρξη της Football League είναι στον Ηρόδοτο και το ενδιαφέρον έχει επικεντρωθεί στο σαββατιάτικο ματς με τον Ηρακλή.

Η αποστολή αναχωρεί απόψε το βράδυ για την Αθήνα, κι από κει θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη, όπου θα παραμείνει και για το ματς Κυπέλλου με τη Λάρισα.

Συγκεκριμένα, το παιχνίδι με τους Θεσσαλούς είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη 30/10 και έτσι οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν στη Βόρεια Ελλάδα, μετά το ματς της πρεμιέρας.

Στο… απουσιολόγιο είναι ο Κονέ που δεν υπολογίζεται λόγω τραυματισμού, ενώ ο Αρμάντο Φουτσίνι επέλεξε για την αποστολή τους Κουράκη, Προβυδάκη, Μπάμπη, Γιαλούση, Κανδηλάκη, Νικηφόρο, Αργκιλέσι, Φραγκουλάκη, Αυγενικού, Φουκαράκη, Μασάδο, Κασαπάκη, Κοντογιάννη, Μωραΐτη, Τσιλιγγίρη, Σμυρλή, Αμαραντίδη, Δαμιανάκη, Κωνσταντινίδη, Μπαλάφα, Καργιωτάκη, Μάκο.

Τέλος, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την ΕΕΑ, ο Ηρόδοτος έλαβε κανονικά το πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα. «Πράσινο φως» άναψε ακόμη για Αήττητο Σπάτων, Ηρακλή, Κέρκυρα, Σπάρτη και Τρίκαλα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News