Βάζουν πιο ψηλά τον πήχη στον ΑΟΧ/Κισσαμικό

Ποδόσφαιρο
Βάζουν πιο ψηλά τον πήχη στον ΑΟΧ/Κισσαμικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος δηλώνουν στον ΑΟ Χανιά Κισσαμικό Γιώργος Πετράκης και Άγγελος Ζιούλης. Οι Χανιώτες αντιμετωπίζουν στην πρεμιέρα τη Σπάρτη και στόχος είναι το θετικό ξεκίνημα σε μια σεζόν όπου θέλουν να κάνουν το βήμα παραπάνω.

«Είναι κάτι που το περιμένουμε πάρα πολύ καιρό. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλο αυτό το διάστημα που έχει περάσει στην περίοδο της προετοιμασίας για την εκκίνηση του πρωταθλήματος. Μας χαροποιεί ιδιαίτερα ότι ξεκινάει. Αυτό που έχω να ευχηθώ είναι υγεία σε όλες τις ομάδες, καλή αρχή και να γίνει ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα», τόνισε αρχικά ο νεαρός τεχνικός.

Για το πρωτάθλημα και τους στόχους της ομάδας: «Θα γίνει ένα πολύ συναρπαστικό πρωτάθλημα. Υπάρχουν πάρα πολύ καλές ομάδες και πολλές και καλές. Νομίζω ότι ο αριθμός πλέον έχει ανέβει σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, όσον αφορά την ποιότητα των ρόστερ των ομάδων. Οπότε φαίνεται και μένει να φανεί και στην πράξη ότι θα γίνει ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Τους δικούς μας στόχους τους έχουμε ξαναπεί, θέλουμε να βελτιωθούμε σε σχέση με πέρσι, να συνεχίσουμε αυτό που δημιουργήσαμε, να το βελτιώσουμε και αυτό μετά όπου μας πάει θα είναι κέρδος».

Ο Άγγελος Ζιούλης από την πλευρά του δήλωσε τα εξής: «Είναι ένα παιχνίδι που το περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία, μετά από αρκετό καιρό προετοιμασίας. Είναι ένα παιχνίδι πρεμιέρας και ίσως να κρύβει παγίδες, γι’ αυτό θα πρέπει να φανούμε αρκετά συγκεντρωμένοι και να έχουμε στο παιχνίδι μας σε τοπ επίπεδο όλα αυτά τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σαν ομάδα».

Για το πόσο σημαντικό είναι να ξεκινήσει με θετικό αποτέλεσμα η ομάδα: «Ξεκινώντας θετικά στην πρεμιέρα αυτό θα μας δώσει πολύ καλή ψυχολογία για τη συνέχεια και ελπίζω να τα καταφέρουμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News