Πρόβα τζενεράλε με ΠΟΑ για Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Πρόβα τζενεράλε με ΠΟΑ για Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Εργοτέλη για την πρεμιέρα της Football League που έχει προγραμματιστεί για το σαββατοκύριακο 27-28 Οκτωβρίου.

Ωστόσο το προσεχές Σάββατο 20 Οκτωβρίου θα δώσει το τελευταίο του φιλικό πριν την σέντρα, με την πρόβα τζενεράλε να είναι απέναντι στον ΠΟΑ στο Παγκρήτιο Στάδιο. Να τονίσουμε ότι ο ΠΟΑ δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις την προσεχή εβδομάδα στην Γ’ Εθνική (ρεπό).

Το σημερινό μενού στον Εργοτέλη περιελάμβανε αιματολογικές εξετάσεις και προπόνηση. Νωρίς το πρωί στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου σταδίου οι παίκτες υποβλήθηκαν σε αιμοληψία στο πλαίσιο επαναληπτικών αιματολογικών εξετάσεων .

Εν συνεχεία μπήκαν στο γήπεδο και μάλιστα αρκετά ορεξάτοι και ξεκούραστοι μετά το χθεσινό ρεπό. Το σημερινό πρόγραμμα αρχικά περιελάμβανε ρυθμό – συντονισμό και πρώτες επαφές καθώς επίσης παιχνίδι με στόχο την αρνητική μετάβαση. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με παιχνίδι υποομαδικής τακτικής.

Ολόκληρο το πρόγραμμα ακολούθησε και ο Χρήστος Αντωνίου δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει πλήρως το διάστρεμμα που το οποίο τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News