default-image

Για σέντρα στις 20 Οκτωβρίου πηγαίνει η Football League

Ποδόσφαιρο
Για σέντρα στις 20 Οκτωβρίου πηγαίνει η Football League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H λίγκα έθεσε στον υφυπουργό τους προβληματισμούς της, ενώ ο ίδιος υποσχέθηκε ότι θα βοηθήσει για ένα αξιόπιστο πρωτάθλημα.

O Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, συναντήθηκε απόψε στο γραφείο του με αντιπροσωπεία της Football League με επικεφαλής τον πρόεδρό της κ. Λεουτσάκο. Οι εκπρόσωποι της διοργανώτριας έθεσαν τα ζητήματα που την απασχολούν και η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα.

Όλα δείχνουν πλέον ότι το πρωτάθλημα θα μπορέσει να ξεκινήσει χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση το διήμερο 20-21 Οκτωβρίου, καθώς αύριο (12/10) έχει προγραμματιστεί Δ.Σ. της Football League. Για περίπου δύο ώρες, η λίγκα έθεσε στον υφυπουργό τους προβληματισμούς της, ενώ ο ίδιος υποσχέθηκε ότι θα βοηθήσει για ένα αξιόπιστο πρωτάθλημα.

Το παρών έδωσαν ο πρόεδρος, Λεωνίδας Λεουτσάκος, ο αντιπρόεδρος, Παναγιώτης Γιαννόπουλος και οι Δημήτρης Μπαταγιάννης (ΑΟ Τρίκαλα), Κώστας Μπακαλάρος (Παναχαϊκή), Γιώργος Ζαρκάδας (Κέρκυρα), Παναγιώτης Λεονταράς (Ηρακλής), Άρης Λυχναράς (ΑΟΧ Κισσαμικός).

Οι δύο πλευρές μετά το τέλος της συνάντησής τους αρκέστηκαν να τονίσουν ότι αυτή έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ενώ από πλευράς Βασιλειάδη σημειώθηκε ότι όλα δείχνουν ότι το πρωτάθλημα θα μπορέσει να ξεκινήσει χωρίς άλλη καθυστέρηση. Ο κ. Λεουτσάκος στο Δ.Σ. θα ενημερώσει για τις επαφές με τον υφυπουργό και για τη συμφωνία με την ΕΡΤ.

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News