Σοβαρό θέμα με τον προπονητή του Πλατανιά

Ποδόσφαιρο
Σοβαρό θέμα με τον προπονητή του Πλατανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΕΠΟ δεν αναγνωρίζει το δίπλωμα του, υποψήφιος αντικαταστάτης του εμφανίζεται ο Γιάννης Τάτσης…

Σοβαρό θέμα υπάρχει με το δίπλωμα προπονητικής του Βραζιλιάνου τεχνικού του Πλατανιά Πάουλο Κάμπος , καθώς δεν του επιτρέπει να κάθεται στον πάγκο της ομάδας των Χανίων ως πρώτος προπονητής αφού δεν αναγνωρίζεται από την ΕΠΟ. Αυτή τη στιγμή το πιθανότερο σενάριο εμφανίζει τις δύο πλευρές να χωρίζουν τους δρόμους τους εφόσον δεν βρεθεί άμεσα λύση.

Ως φαβορί για αντικαταστάτης του, εφόσον υπάρξει διακοπή συνεργασίας, προβάλει ο Γιάννης Τάτσης, που πριν λίγες μέρες αποχώρησε από τον ΑΟΧ/Κισσαμικό και το πλευρό του Γιώργου Πετράκη. Ο Ηπειρώτης τεχνικός διαθέτει δίπλωμα UEFA Pro και εμφανίζεται ως ο βασικότερος υποψήφιος να αντικαταστήσει τον Κάμπος.

Για το πρόβλημα που έχει προκύψει με τον Βραζιλιάνο τεχνικό μίλησε ο τεχνικός διευθυντής του Πλατανιά, Βασίλης Αμανατίδης μετά το τέλος του χθεσινού φιλικού με τον Εργοτέλη.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Είναι ένα τεράστιο πρόβλημα για μας. Η ΕΠΟ και οι θεσμοί του ποδοσφαίρου θα έπρεπε να δείξουν σεβασμό σε ένα όνομα όπως ο κ.Καμπος. Σε έναν προπονητή κόσμημα για το ποδόσφαιρο. Την υπόθεση αυτή θα έπρεπε να την έχουν διαχειριστεί τελείως διαφορετικά.

Ο Κάμπος έχει δουλέψει στην Ρεάλ και δεν μπορεί στην Ελλάδα. Εμείς κάναμε όλες τις απαραίτητες κινήσεις με βάση τα έγγραφα που έχει στη διάθεση του από την ομοσπονδία της Βραζιλίας. Είπαμε και χθες ότι υπάρχουν άλλοι δυο Βραζιλιάνοι που εργάζονται στην Ευρώπη με το ίδιο δίπλωμα.

Πως είναι δυνατόν οι ομοσπονδίες που είναι μέλη της ΟΥΕΦΑ να έχουν δώσει άδεια σε εκείνους και όχι στον Κάμπος; Όπως ξέρετε το καλοκαίρι κάναμε μια τεράστια προσπάθεια με τον κ.Μαθιουλακη να χτίσουμε από το μηδέν και χρειαζόμασταν έναν προπονητή με ειδικό βάρος όπως ο Κάμπος. Αυτό είναι ένα πλήγμα για την ομάδα μας. Εμείς οφείλουμε μα πειθαρχήσουμε με τις αποφάσεις της ΕΠΟ.

Έχουμε ζητήσει το φάκελο της αλληλογραφίας ΕΠΟ, ΟΥΕΦΑ και ομοσπονδίας Βραζιλίας, αλλά μέχρι τώρα δεν τον έχουμε πάρει από την ΕΠΟ. Έχουν υποχρέωση να αποκαταστήσουν με τον πιο ειλικρινή τρόπο και να μπουν στη διαδικασία και να δουν αν το πτυχίο του κ.Καμπος κατά πόσο του επιτρέπει να δουλέψει στην Ελλάδα.

Θα μιλήσουμε με τον προπονητή και τον πρόεδρο, αφού προηγουμένως υπάρξει και επικοινωνία με την ΕΠΟ, γιατί μας δημιουργούν πρόβλημα γιατί η άδεια παραμονής του λήγει σε λίγες μέρες. Ή θα πρέπει να πάρει άδεια ή να φύγει. Μέχρι αύριο θα έχει ξεκαθαρίσει το τι θα γίνει.

Αυτή τη στιγμή και με βάση την εμπειρία μου δεν είμαι αισιόδοξος. Νιώθω υποχρεωμένος στον Κάμπος που ήρθε και έχει δημιουργήσει μια καληή ομάδα αν και ακόμα είμαστε στην αρχή, με νέα παιδιά που βρίσκονται σε καλό δρόμο υπό τις οδηγίες του Κάμπος”.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News