Νέος προπονητής του Ηροδότου ο Αρμάντο Φουτσίνι

Ποδόσφαιρο
Νέος προπονητής του Ηροδότου ο Αρμάντο Φουτσίνι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Nέος προπονητής του Ηρόδοτου είναι και επίσημα από σήμερα ο Αρμάντο Φουτσίνι, με τη διοίκηση των κυανόλευκων να ανακοινώνει και επίσημα την συνεργασία τους.

0 41χρονος Καμερουνέζος προπονητής, πολύ γνωστός από το πέρασμά του από το ελληνικό ποδόσφαιρο την περασμένη δεκαετία ως ποδοσφαιριστής, είχε έρθει σε καταρχήν συμφωνία με την διοίκηση και ήρθε στο Ηράκλειο προκειμένου να ανακοινωθεί και τυπικά η πρόσληψη του. Μάλιστα θα παρακολουθήσει το απόγευμα στη Νέα Αλικαρνασσό το φιλικό του Ηροδότου με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η νέα Διοίκηση της ΠΑΕ Ηρόδοτος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή, Αρμάντο Φουτσίνι.

Ο έμπειρος προπονητής θα βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας μας για την νέα αγωνιστική περίοδο, με στόχο να βάλει τις βάσεις για την δημιουργία μιας ισχυρής και ανταγωνιστικής ομάδας σε όλα τα επίπεδα .

Ο Αρμάντο Φουτσίνι, ο οποίος έκανε καριέρα σε ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ, αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 2013 παίζοντας στην Καλλιθέα. Τα τελευταία χρόνια εργαζόταν ως προπονητής στην Μενορά, η οποία μετέχει στις ερασιτεχνικές κατηγορίες του Στρασβούργου, όπου με τον Φουτσίνι στην τεχνική ηγεσία μετράει τέσσερις ανόδους σε ισάριθμα χρόνια.

Καλωσήρθες coach στην οικογένεια του Ηροδότου!!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News